- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преса за коса
Извинявам се предварително, ако има такава тема, но искам да ви попитам дали е хубава тази преса за коса http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024432 и да ли си струва да си я взема и какво е мнението ви за нея. И хубаво ли изправя и колко издържа косата след изправянето ( с лак и без лак ) Ако има такава същата тема, ако може да ми дадете линк към нея и да заключите тази тема, а ако няма ще чакам вашите отговори и мнения по въпроса.![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
Имам я от 4-5 години и съм много доволна.Изправя много хубаво,изпускала съм и щепсела в кофа с вода и не е мръднала![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09078852 а тази изправя ли хубаво и трайно![]()
http://shop.elekom.bg/index.php?main...roducts_id=261 ...Някой има ли такава преса ? Хубава ли е ?
Една приятелка имаше. Не изправя трайно.Първоначално написано от PepSsS
аз имам преса на елеком и нито е трайно, нито е като хората изсушава много косата, цъфти и се къса, направо е като слама, мога да кажа, че тая преса ми съсипа косата, не си вземай такава, дай малко повече пари, но да бъде преса а не подобие![]()
А като се изправиш слагаш ли и лак или не ? И колко време ти издържа с лак или без лак ако не слагаш ?Първоначално написано от Molzinka
![]()
The most truly song ever
![]()
от продуктите на Браун не съм много доволна, но незнам ...на Филипс са много добри имам тази http://www.philips.bg/c/haircare/sal...hp4666_00/prd/ .. съвсем наскоро си я купих ужасно съм доволна, паричките не са малко, но наистина си заслужава![]()
Нещо темата замряДавайте мнения моля ви
![]()
The most truly song ever
![]()
Имам същата.Много съм доволна - загряваа моментално, и като се изправя (без лак) ми държи 2-3 дена. Но няма приставки за вафлички и разни такива, но като гледам ти май се интересуваш главно за изправянето..![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Да,хубава е
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
За да не правя друга тема бих искала тук да попитам(дано авторката няма нищо против) за преса за коса.та въпроса ми е има ли някоя преса която да е 50-60-70лв,която да не е само за изправяне а и някоя представка за къдрене,защото както гледам всички нови преси,Филипс,Браун за само за изправяне,искам някоя на Филипс,която хем да е към 50-80лв хем и други приставки да има?!
Имам я и си изправя супер..косата ми е малко над гърдите .. с един heat protector Syoss ми издържа до следващото къпанеПървоначално написано от PepSsS
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Ами да главно се интересувам за изправяне, защото аз имам отделно две маши, преса за вафлички, и ми остана само преса за изправяне, защото прическата ми е такава, че много и отива изправено и затоваПървоначално написано от EsteticLoff
![]()
The most truly song ever
![]()
Първоначално написано от titinkaa
Нямам нищо против, не си единствената която използва темата ми за да пита нещо друго..![]()
![]()
![]()
The most truly song ever
![]()
Значи ще ти върши чудесна работа!!Първоначално написано от RalittyYy
![]()
Отностно въпроса ти ето една която открих малко е повече над изискванията ти но мисля, че е добра, нямам я ( няма и да си я купя защото имам всичсите приставки в отделни маши, вафли и т.н ),но виж я http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09014017 дано ти хареса, според мен не е лоша за такива пари толкова много приставкиПървоначално написано от RalittyYy
![]()
The most truly song ever
![]()
ДА, ама трябва само сега да видя как да навия майка ми да ми я купиПървоначално написано от EsteticLoff
инече трябва да си я искам за РД-то ама то е далече ее чак декември, пък не ми се чака
![]()
![]()
The most truly song ever
![]()
Мисля,че ще е добра,ама нз дали ще ми е удобна да я държа такава голяма,ще ми отмаляват ръцете с нея ама може и да проверя да я видя в магазина.Първоначално написано от RalittyYy
Тогава за 15ти септември - най-ужасния ден за всички ни, та за утехаПървоначално написано от RalittyYy
![]()
![]()
ДА права си аз имам преса само за вафли и и тя е такава дълга и лошото е че тя много бавно загрява и ми отнема много време да я държа докато стене кичера и ми отмалява ръката и ме зъболи главатаПървоначално написано от titinkaa
Ама то кте тези с многото приставки са все дълги..
![]()
The most truly song ever
![]()