.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Моя песен

Hybrid View

Моя песен

Това е един аматьорски инструментал-експеримент. Не разбирам почти нищо от музика и хармонизация, и такива неща. Просто си играх с FL Studio, когато ми беше скучно, но пък горе-долу ме кефи как се получи. Пак споменавам, че не съм учил музика сериозно (освен в училище) и не разбирам почти нищо от нея.

Ето го и инструментала (Метъл/Рок): http://bg-dj.org/index.php?do=/TheFa.../our-last-day/

09.10.2010: Ето няколко мои експерименти и в един друг стил музика:
    Цитирай Първоначално написано от TheFallen
    Други Рок/Метъл инструментали и евентуално Хип-Хоп/Рап надолу в коментарите ми!

между другото е много яка мелодийката, но аз нищо не рабирам от музика!!!

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    А т'ва верно е много яко! .. Много приятна мелодийка.. и аз нищо не разбиам от музика.. но ми прави кеф да я слушам таз^^

Ето още едно, но може би първото е по хубаво. http://bg-dj.org/index.php?do=/TheFa...-in-the-ashes/

И двете ми харесаха Ама като че ли втората малко повече, защото не е толкова дуум.

Град
    Stara Zagora
    Аз се занимавам с музика от предучилищната тай че гоооре долу разбирам някои неща.ама милодийките са супер яки!!
    ..I'm waithing for the moonlight,so I can find you in this perfect dream..!!

Цитирай Първоначално написано от cindarellainblack
    Аз се занимавам с музика от предучилищната тай че гоооре долу разбирам някои неща.ама милодийките са супер яки!!
    Мерси! Това е голям комплимент за мен. Надявам се да не оглуша хората с по-музикален слух, ако има много фалшиви тонове и дисхармонизирани места, които аз не мога да открия. Сестра ми, например, е учила 5 години в музикално и сега продължава да се занимава с музика и, честно казано, ме е страх да й ги покажа, за да не ми скапе поне удоволствието от правенето на мелодийките. И тя, както по принцип слуша главно чалга, съвсем е отчаяно положението да й се харесат. "Спри това, моля ти се!!" - мога да си го представя вече. Та, исках да кажа, че не разбирам много от музика и не знам дали е фалшиво, дали е правилно всичко, хармонии и т.н. Просто го правя така, че да ми звучи добре на мен.

Град
    Stara Zagora
    Щом не искаш да го покажеш на сестра си-добре.Но представи си някоя твоя любима звезда.Ако тя се беше отказала да пее свири или каквото прави,само защото има хора дето не я харесват щеше ли да е известна?Мисълта ми е,че дори музиката ти да не се хареса на някой това не бива да те отчайва,защото всеки си има различен вкус.Важното е да се забавляваш с това което правиш! \/

Всъщност, показах й ги и повечето й харесаха без частта с китарите. Дори в началото си мислеше, че я лъжа, че сам съм ги правил мелодиите на пианото, но на китарите й идеше да си пъхне тапи в ушите. И все пак това няма да ме спре да продължавам да ги правя такива.

Ето и трети! Надявам се да го харесате! "Beyond The Heaven": http://bg-dj.org/index.php?do=/TheFa...nd-the-heaven/

Град
    Stara Zagora
    Добре се справяш!

Ако някой има желание и възможност, и, ако изобщо могат да се сложат вокали на тези мелодии, да не се притеснява да ми пише! Ето я и петата: http://bg-dj.org/index.php?do=/TheFa...-helplessness/

Град
    Stara Zagora
    Имаш в предвид да се напише песен по твоите мелодии ли?

Цитирай Първоначално написано от cindarellainblack
    Имаш в предвид да се напише песен по твоите мелодии ли?
    Вокали. Вокали да се измислят, ако изобщо е възможно върху тези мелодии, защото не съм учил музика и не знам, и ако има някой, който изобщо да има подобно желание. Правя го просто за кеф непрофесионално. Но ще ми е интересно да чуя как ще звучат с текст и вокали. Имам горе-долу представа с какви програми и как да се записват вокали в просто домашни условия, защото съм помагал на сестра си с подобно записване вкъщи от съвсем обикновен микрофон. Нищо особено. А, ако някак си от някъде случайно изкочи някой желаещ, но не може да си измисли текст, да има в предвид, че поне с това горе-долу мога да помогна!

Град
    Stara Zagora
    Axa.emi super ideq ima6! dano da se nameri nqkoi. yspex!

Град
    Asenowgrad
    Трябва ми човек, който може да прави рап бийтове- ако имаш време и си навит, дори мога да ти заплащам! Пиши ми лс.
    Be good, be good at it.

Истината е, че са много много добри за направени от човек, който си няма понятие от музика.. Аз се занимавам с музика и ти казвам, че имаш бъдеще.. Просто смени малко жанра и виж, че можеш да правиш и друг стил.. Не искам да се обижда никой - казвам го като комплимент!!

Цитирай Първоначално написано от Dying
    Истината е, че са много много добри за направени от човек, който си няма понятие от музика.. Аз се занимавам с музика и ти казвам, че имаш бъдеще.. Просто смени малко жанра и виж, че можеш да правиш и друг стил.. Не искам да се обижда никой - казвам го като комплимент!!
    Много мерси! Досега съм пробвал да правя само hause/dance инструментали (защото са най-лесни), hip-hop/rap и т'ва, което го показвам тука, което сякаш е няк'ва смесица между рок/метал/хип-хоп. Не знам как да го определя точно

много ми харесват... успех

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Само пианото ми се струва някак не на място в последното. Бива, като мелодия и замисъл е добре, ама трябва да се доизпипа, та да зазвучи баш като песен.

Guest
    Мога да направя вокал за тази последната. Смятам да го направя днеска - ще едитна този пост и ще добавя вокала в него.

Edit: Добре, не ми се занимава. Идеята беше да направи (лошокачествен) death metal вокал, ама ме домързя.

Цитирай Първоначално написано от StringTheorist
    Мога да направя вокал за тази последната. Смятам да го направя днеска - ще едитна този пост и ще добавя вокала в него.

Edit: Добре, не ми се занимава. Идеята беше да направи (лошокачествен) death metal вокал, ама ме домързя.
    Няма проблем Мерси, че каза какъв е щял да бъде вокалът.

Виж , пич знам как се работи със FL Studio , виждам , че доста си се постарал , но просто (моля те не се обиждай) не са хубави , ти се опитваш да правиш Метал / Рок бийтове , но ще е добре да започнеш да се занимаваш с рап бийтове , защото като гледам вс. го докарваш добре ама , като сложиш китарата и просто всичко се разпада.....

Ако правиш рап бийтове , първо , че са по лесни и второ мн лесно ще измисля текст върху тях , както и вокал! btw последното е най-хубаво !
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си