.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

проблем с пениса

Здравейте,искам да ви помоля да ми отговорите честно и моля да пишат хора,които имат мнение и знаят какво говорят...
    Така значи: в основата на пениса(точно там) имам някакви неща,които са като пъпки,но по-големи.На цвят са леко розови,големината им не е огромна но се забелязват имал съм и преди, но сега са повече,преди имах по 1,2 сега са 3,4 с времето се заличават, но излизат отново.ако някой знае какво точно обяснявам и е имал нещо такова.моля да помогне.Нямам 18 години , и не мога да ида при личната ми лекарка,поради факта , че е много блиска със семейството.Ако можете да ми помогнете с нещо -споделете.
    интерисуваме също дали може да ми навредят на здравето някак... моля помогнете. Благодаря

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Трябва да го миеш пи-често!
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

дано да е от това някой нещо друго?

А бе човек иди на лекар, какво ще ти направят вашите ако им кажеш, че имаш проблем ... Може и да е нещо сериозно не искам да те плаша, но задължително трябва да идеш на лекар!

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Проблем ли е ако отида сам? без родителите ми да разбират той така или иначе ще гледа мен .. ако някой знае как вървят прегледите ще се плаща какво да правя нп поне ще знам ... кажете къде мога да намеря добър лекар във варна

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Абе кви лекари какви пет лева какво го лъжете момчето,като и хал хабер си нямате за какво става дума...

Това са мастни пъпки,често срещани са през пубертета,при повече от 60% от младежите.Не са опасни и преминават след като излезеш от пубертета.Не се лекуват.Така че успокой се сичко ти е наред

Re: проблем с пениса

Цитирай Първоначално написано от dreim
    Здравейте,искам да ви помоля да ми отговорите честно и моля да пишат хора,които имат мнение и знаят какво говорят...
    Така значи: в основата на пениса(точно там) имам някакви неща,които са като пъпки,но по-големи.На цвят са леко розови,големината им не е огромна но се забелязват имал съм и преди, но сега са повече,преди имах по 1,2 сега са 3,4 с времето се заличават, но излизат отново.ако някой знае какво точно обяснявам и е имал нещо такова.моля да помогне.Нямам 18 години , и не мога да ида при личната ми лекарка,поради факта , че е много блиска със семейството.Ако можете да ми помогнете с нещо -споделете.
    интерисуваме също дали може да ми навредят на здравето някак... моля помогнете. Благодаря
    Нищо ти няма ,малко повече мие там долу и използвай има интинни сапуни ,в тея жеги е така.С крем здраве може да ти минат,от изпотяване може да е .
    sleda ot lubovta

Моят съвет е да идеш на лекар, може и нищо да ти няма както твърдят някои, но все пак едно е да го писваш и ние да се чудим какво е, друго е да го види лекар и да ти каже със сигорност какво има и дали ти има нещо изобщо.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Много като тебе вече плакаха ... Отивай на лекар ...

Пъпчица ЛОЛ ! Хив - СПИН, Сифилис, чума!!!!!.... Толкова ли пък не може да различите една обикновена мастна пъпка от един ОБРИВ ??? В пубертет си, радвай се, че излизат на места, на които не се виждат. Вместо по цял ден да блъскате чекии и видео игри, пък прочетете 1 книжка, някоя важна тема в интернет - образовайте се малко бе маа му стара...

Цитирай Първоначално написано от Awesomness
    Пъпчица ЛОЛ ! Хив - СПИН, Сифилис, чума!!!!!.... Толкова ли пък не може да различите една обикновена мастна пъпка от един ОБРИВ ??? В пубертет си, радвай се, че излизат на места, на които не се виждат. Вместо по цял ден да блъскате чекии и видео игри, пък прочетете 1 книжка, някоя важна тема в интернет - образовайте се малко бе маа му стара...
    Междо другото при повечето полови болести се появява обрив ,но е доста по обилен от това ,което се уплаква автора.И ако беше болест до сега да е разбрал.
    sleda ot lubovta

тя таквос

Слушаите ся мен значи има няколко вариянта 1-во тоя е педал и си търси партньор но е срамежлив и е избрал бахти кофти зарибявката.
    2-ро е напълно вазможно да има някакъв проблем за което се надявам да не е така а ако е така ИДИ ВЕДНАГА НА ОТУРИЗИРАН ЛЕКАР
    3-то личната му хигиена е LOW
    4-то може да е някакъв семеен проблем говори с вашите ако е възможно може просто да е някакъв ген.....

The legends don't die i am a living example!

Senior Member Фен Аватара на BlackCross
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dreim
    Проблем ли е ако отида сам? без родителите ми да разбират той така или иначе ще гледа мен .. ако някой знае как вървят прегледите ще се плаща какво да правя нп поне ще знам ... кажете къде мога да намеря добър лекар във варна
    В Поликлиниката до даскало Елин Пелин там сигурно ще ти дадът нещо да си мажиш...
    ----

-
    I'm gonna chase this whiskey with Patron
    I wanna girl in my lap and a Jagerbomb

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Споко бе човек,няма страшно ще видиш,че ще ти мине

Голям фен Аватара на xinfamous
    Много зле..ми отиди на лекар бе,ваще ще ти забранят да се лекуваш ли?
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Явно не сте ми прочели поста,съвсем ясно обясних от какво е,спрете да пишете глупости и да садвате момчето.И бтв следващия път ползвай търсачката вече има такава тема

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=92887

Благодаря н всички които си дадоха мнението все пак имах някои дето се махнаха сами ... тези са същите но са от повече време ... ако не се махнат скоро ще отида на лекар благодаря ви

Град
    Amsterdam
    Кирилица!
    kalpazanka
    KEEP SMILING

Re: тя таквос

Цитирай Първоначално написано от shieldpro
    Слушаите ся мен значи има няколко вариянта 1-во тоя е педал и си търси партньор но е срамежлив и е избрал бахти кофти зарибявката.
    2-ро е напълно вазможно да има някакъв проблем за което се надявам да не е така а ако е така ИДИ ВЕДНАГА НА ОТУРИЗИРАН ЛЕКАР
    3-то личната му хигиена е LOW
    4-то може да е някакъв семеен проблем говори с вашите ако е възможно може просто да е някакъв ген.....
    +1 , разгледай му профила , всичките му теми са мани мани

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си