.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Странен Проблем

Здравейте!Проблемът ми е че като ми стане,и ми стои право нагоре и е много твърд и понякога ме боли ако приятелката ми иска да я оправям кучешката някой да знае какво да правя?

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    ОооОоо колко си прост Пич ти кво искаш да ти стърчи напред ли ?? Ще свикнеш спх
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

кво да свикна вече сигурно за 60ти път я оправям и ме боли леко не че се оплаквам просто съм виждал и смятам че не е нормално

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Шанс.. еми ако те боли толкова много ходи на лекар о.О
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Ако те боли много иди на лекар, може да е тясна и за това да те боли

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ползвай лубрикант и няма да те боли...

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Ползвай лубрикант и няма да те боли...
    и аз така мисля повече либрикант и предполагам ,че ще няма да те боли,може момичето да е малко тясна и за това.
    sleda ot lubovta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си