- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странен Проблем
Здравейте!Проблемът ми е че като ми стане,и ми стои право нагоре и е много твърд и понякога ме боли ако приятелката ми иска да я оправям кучешката някой да знае какво да правя?
ОооОоо колко си простПич ти кво искаш да ти стърчи напред ли ??
Ще свикнеш спх
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
кво да свикна вече сигурно за 60ти път я оправям и ме боли леко не че се оплаквам просто съм виждал и смятам че не е нормално
Шанс.. еми ако те боли толкова много ходи на лекар о.О![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Ако те боли много иди на лекар, може да е тясна и за това да те боли![]()
Ползвай лубрикант и няма да те боли...
и аз така мисля повече либрикант и предполагам ,че ще няма да те боли,може момичето да е малко тясна и за това.Първоначално написано от Sh@d0w
sleda ot lubovta