- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ПРИЕТИ В 12 СОУ (София) ???!?!?
Има ли приети ж 12 соу 'цар иван асен 2' ? ако има ...да пишат,защото ми е мнг интересно с какъв клас ще съм![]()
![]()
Ооо 12-то,аз уча вече две години тамДавайте дечица записвайте сеее
![]()
![]()
![]()
оо зайчета хахахах айде деца златни идваите в 12-то тфа е най - якото даскало ве
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
ооо мацка кой клас си бреПървоначално написано от MiLeNcHeToO
ЕДНА МОЯ ПОЗНАТА Е ТАМ С ФРЕНСКИ И АНГЛИЙСКИ![]()
mindscan
бахти кога станах 11ти, клас, чувствам се стара покрай вас, тепърва започващи 8ми клас, бтв ако някой е навит да учи шведски в 12то тая година ще има нов много як учител(поне така ни каза класната) младичък и супер добър![]()
Една приятелка е приета там с английски и шведски![]()
Emi sa 6te sum 10g,odurtqhme ve4eПървоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Nasty--
Edit: Още две френдки са приети в същата паралелка.
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Аз съм приета с френски и англ.![]()
имам една съученичка която е приета в 12 соу,но си нямам и на идея в каква паралелка е
Ami az sum prieta sus angliiski i shvedski![]()
да и аз така разбрах ше някъв млад, то и аз съм в 12тоПървоначално написано от Spider4eto
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
в коя паралелка ше си ако си в английски немски ше имаш як клас познавам ги мноо яки хора и се пак който и 8ми да си (ако си за осми де ма аз разбрах че си) най-вероятно ше се запознаем не се знае проблема е че тая година има мн малко момчета в новите паралелкиПървоначално написано от dumbdumb
но иначе 12то rlzzzzzzzzzzzz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Emii az y4a v 12to i sega 6te buda 7mi klas a ina4e ot stariq 7mi klas koito sega zavur6yixa pove4eto ostavat v 12to taka 4e si4ki koito sa vlezli v 12to 6te imat qki klasovemoje na 15 septemvri da se zapoznaeme
![]()
Олелее!Колко много сте в 12то!![]()
Аз съм 10 клас ся...уф!Кифла
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Аз съм сега за 8ми клас английски с немскиако има някой който ще бъде от моя клас да ми пише на скайп:walkmanw55oi
да се запознаем
Ехоо и аз съм зайче в 12-то с английски и шведски ... чух за учителя .. някъв младичък печен ... ше го видим .. аре хорицаа пишете да ви видим кои ще сте ми в класа![]()
д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]
Френски и английски... дано даскалите не са толкова злобни като тия от бившото ми
![]()
-Ще го направя, само за да отмъстя за смъртта на брат ми!
- Пич, аз не съм мъртъв...
-Млъквай, бе.
хммм ..! оЩе малкоооо .. имайте търпение...![]()
д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]
Опааакъде сте бе сладури :P Айде и аС да се запиша като 9 клас в 12
![]()
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Аз съм приета с английски и шведски![]()
![]()
![]()