- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се постригвате сами
Е,темата е ясна =] Давайте идеи,обяснения,видеота ..
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Не се подстригвам сама.Предпочитам да дам 10- 15 лева на фризьор,отколкото да си осъкатя сама косата>Няколко пъти съм си подстригвала бритона и след последния,не особено сполучлив опит (вечерта на 14 сепрември) не се пробвам сама.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Аз се пробвах веднъж сама,ама нещо не стана .. искам да си подстрижа бретона ама не знам как![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
ами последните 2-3 пъти сама се подстригах.. но главно само връхчетата.. :О косата ми е долу/горе късичка (малко под раменете) на пластове.. просто хващам ножицата и режа !Но когато се подстригвам го правя вертикално..
![]()
Един единствен път се опитах да си направя бритона както искам, защото не ми харесваше ии..стана ужасно. Предпочитам фризьора за тая работа.
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
фризьор!
Аз пък напоследък само сама се постригвамБритона ми е крив на една страна , режа и после със самобръсначка филирам
Косата ми има и стъпала , хващам и съвсем леко режа по малко. А отзад карам една фр да ме постигва , винаги става 20 пъти по - добре отколкото са ме постригвали "професионалисти" . На фризиорите тяхното 2 пръста е 2 педи..