- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревност или...?
Здравейте! Харсвам едно момче и той ме харесва казвал ми го е както и да е! Та той отиде на почивка или поне така ми каза обаче нз. може би испитвам нещо като ревност,че там може да се запознае с други момичета или нещо такова не мога да обясня точно...нз. защо,но ми липсва като,че ли още повече като знам,че не е в града!И,че би било възможно да се запознае с други момичета...
Може би просто исках да споделя благодаря на тези който са прочели написаното
Та какво мислите ревност ли е това или нещо като страх...?Моля без злобни коментари
![]()
... And when I'm gone,
just carry on don't mourn,
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm lookin' down on you smiling
And I didn't feel a thing so baby
don't feel no pain, just smile back ...
На колко си?Няма лошо да се запознае с момичета ,обаче ако си на 13-14 не си мисли ,че той ще отиде там и веднага ще се запознае с 10 момичета и ще си намери " ГАДЖЕ " .. А до колкото разбрах вие дори не ходите не знам къде точно се плашиш?..Той ти е казал ,че те харесва,но нищо повече ..
то навсякъде може да се запознае с нови момичета ..Ако наистина има чувства към теб няма от какво да се притесняваш![]()
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use a wish right now...
Да, ревнива си![]()
Ами той е на 14 аз съм малко по-малка ! И смисъл казвал ми еПървоначално написано от Barrmana
че ме харесва показваме си го,че се харесваме..,но и аз нз. просто някво...явно е нещо като страх да не го изгубя или нещо такова..
... And when I'm gone,
не е ревност.. щом нямате нищо с момчето.. не се притеснявай, ако се искате взаимно.. няма от какво да те е страхизчакай го да си дойде и си поговорене
![]()
Аз съм в същото положение... и моето момче замина на почивка и аз като теб се притеснявам. Все си мисля, че ще се забива с някоя, защото му нямам 100% доверие. Да - ревност е и малка доза страх, че ще го загубиш, но това поне означава, че наистина ти пука и наистина изпитваш някакви чувства към него.
Моят съвет е: Не го търси (защото в мъжките очи нахалстваш по този начин.) Изчакай го да се върне... помоли го да ти разкаже подробно как е минала почивката. Ако те излъже за нещо, ще усетиш на момента, защото ще се замисля. Ако историята му върви гладко и непринудено, всичко е наред. (Освен ако не е изпипан лъжец, но тези хора бият на очи.)
Успех.![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Първоначално написано от EmiNeMgIrL
Много си малка... мислиш ли,че може да стане нещо м/у вас.. или просто е едно детско увлечение![]()
да, по-скоро детско увлечениеПървоначално написано от zlonamerena
..
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use a wish right now...
^Ами..може би нз.!Но пък ако беше така щеше ли да го има този страх и може би ревност...![]()
... And when I'm gone,
еми имаш симпатии към него и е нормално да ти е малко кофти, но след време (според мен) ще проумееш, че няма смисъл да влагаш много нерви и ревност още от сега ...![]()
![]()
Ми..сиг.,но не ми се иска да ми е кофти..Първоначално написано от al3ks
може би прекалено много ми пука или може би не е само детско увлечение..
... And when I'm gone,
Не, не ти пука прекалено много. Просто си ревнива, а вие дори нямате връзка. Както и да е... Какво лошо има да се запознава с момичета? Ти искаш да го оставиш без приятели ли?![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не,че искам да го оставя без приятели..Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
,но ми е кофти...и се страхувам да не го изгубя!
... And when I'm gone,
В такъв случай или мисли трезво или недей да мислиш въобще!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Като ти е казал, че отива на почивка ти си си помислила какво ще правиш ти без него и какво той без теб. И естествено си си помислила и за момичетата. Вероятно е някакъв вид опасение, че ще намери някое друго момиче... спокойно. Щом ти е казал, че те харесва не вярвам да си хване друго момиче, което познава от ден-два.![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Благодаря за отговорите!Ако още някой иска нека си каже мнението![]()
... And when I'm gone,