.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Как .. може

Как .. може

Здравейтее ... да това е поредната тема в която .. се казва,че момиче харесва момче.Всъщност тя ми е приятелка но тук .. няма регистрация за да напише тя темата.Тя е от Добрич харесва едно момче,но тои не и говори изобщо тъй като .. негови приятели са му наговорили лъжи за това момиче .. отдавна не го е виждала и така де..тои не и говори,защото приятелите му ..са му наговорили лъжи за нея и тя незнае какво да прави моля ви .. дайте съвет ..моляя
    Ии .. не ме нападайте plss

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Защо ти ще и решаваш проблемите??? Да му тегли една майна и това е!!! Като е много умен да вярва на приятелите си!

Не и решавам проблемите ..просто неискам да я гледам така .. тъжна..т'ва е

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Разбирам те,обаче щом той няма нищо към нея по-добре е да се опита да го забрави по някакъв начин.Ако мисли все за него и тича след него скоро няма да се оправи.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Отдавна не го е виждала, ама той не й говори. Да вземе тогава да се види с него и да му поговори малко. Щом си толкова убедена, че нещата, които са му наговорени са лъжи, то нека тя му обясни истините.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Той ако я харесва няма да го интересува какво му говорят за нея!Той харесва ли я??? Ако не е така,няма смисъл да се унижава пред него като му обеснява истините..

Защо изясняването на истината да е унижение? По-добре ли е да се примири с лъжите, които се говорят за нея?

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Ее да така е.Да се изяснят,но ... Аз пак ще напиша,че той ако има чувства към нея няма да го интересува какво говорят за нея и той сам ще я потърси,за да разбере истината.........

Може точно лъжите, които са му наговорени да го възспират да я потърси. Ако представата му за нея е изкривена от тези лъжи и вследствие от тях той счита, че момичето не си заслужава вниманието му, то няма да я потърси за изяснение. Единственото, което й остава е сама да поеме инициативата.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Какво въобще се занимавате с тоя? Смятай какъв келеш е щом сам не може да преценява хората и слуша трети лица. Вие поне бъдете по-умни и не се занимавайте.

Защо се вкарваш в такива филми оО ? Ходи си оправи правописа, а колкото до темата мисля че няма никаква приятелка, а ти самата си в това положение. Като онзи е селяндурник и не види сам за какво става въпрос защо ти трябва да си блъскаш главата
    Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол

ne se vkluchva vav nikakvi filmi... zashtoto az tyky shto se reg ii tova koeto e naрisala za mene e istina... taka che tq kazva istinataa.. i molq рredi da znaete istinata za neqqq nedeite da kazvate che si izmislq

Голям филм, голямо нещо
    I'm not running, it's a little different now.. Cause one of us is going down..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Представи си що за човек е,щом вярва на това,което му се казва.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Представи си що за човек е,щом вярва на това,което му се казва.
    Нормален?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    със сигурност ти пишеш защото тя ти е приятелка и няма акаунт
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Re: Как .. може

Цитирай Първоначално написано от Teenprblem
    Здравейтее ... да това е поредната тема в която .. се казва,че момиче харесва момче.Всъщност тя ми е приятелка но тук .. няма регистрация за да напише тя темата.Тя е от Добрич харесва едно момче,но тои не и говори изобщо тъй като .. негови приятели са му наговорили лъжи за това момиче .. отдавна не го е виждала и така де..тои не и говори,защото приятелите му ..са му наговорили лъжи за нея и тя незнае какво да прави моля ви .. дайте съвет ..моляя
    Ии .. не ме нападайте plss
    Щом не й говори,да си търси друг....
    оф,деца,деца,.....и пак деца....не че съм кой знае колко голяма,но моля ви спрете с подобни 'ТИИН ПРОБЛЕМИ'
    ПС:съвет към авторката:Вместо да решаваш чужди проблеми,заеми се със свойте или си намери друга работа,тва е досаДно!!!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Една томахавка и в банята.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си