- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Adam Lambert..
уоооуууПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Който не хваща приликата, да отиде на очен лекар.. Трябва да следва анкета: Кого предпочитате: Адам Ламбърт или Азисааа
![]()
Да му спретнем на тоя една Анти-фен темичка
![]()
Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!
![]()
Ихаа те верно си приличат
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Пфф Азис е по як от тоя педал,а и по яки песни има![]()
![]()
![]()
Последната песен ме радва, първата..Визията я докарва тип Лейди Гага
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Адам е върха. Обожавам го! Няма нищо общо с Азис освен, че Азис от многото преструване наистина стана гей. Адам е най-красивия, най-сладкия и як човек на тази планета. Знам всичките му песни на изуст и като някой мисли че са депресиращи що не вземе да чуе повече от 2.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Песните му са страхотни.Дълго време бях зарибена по доста от песничките в албума му,слушах ги постоянно.
Сега вече като че ли започнаха да ми омръзват,но въпреки това мога да кажа,че има страхотни парчета.
Визията му не е нещо особено,не ме интересува много-много какъв е.Тоест безразличен ми е като човек и ако видя нещо за него в медийното пространство-например статия или интервю по телевизията с него,едва ли ще се спра и ще обърна внимание.
![]()
Fashion is my passion.
абе,пичага си е момчето![]()
Адааааааааааааааааааам супер е сладък много му се кефя и на визия и на песни и на всичкоооооооооооо
и аз съм му голяма фенкаа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
All i need is.....BEER
Първоначално написано от ri41
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
отврат е тва момче
Има собствен стил и не му пука какво ще каже еди-кой си за него. Уважавам това у един човек. Има и невероятен глас. Чувала съм само 2 негови песни, но усещам, че ще стане много известен.![]()
Егати хейтърите има тука <,< За Адам ... прекрасен глас,различна визия,много красота, страхотен стил!!! Просто като го видя по тв-то и се развълнувам <333
Роден е на мойта дата![]()
Песните му стават , но не и като визия , прекалено ми е женствен
Memento mei, memini tui!
Песните му са добри. Визията му е нестандартна и това го откроява от останалите. Хубаво е, че е уникален с нещо, било то и невъзприето от повечето.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Като му видях името си казах "Къв е тоо", ама като му видях снимките се сетих, че е оня педал, къде само се въртеше по Дъ войса. Не ме кефиАма може би щото не съм го опознала
![]()
прекрасен е : ))) красив талантлив .. със супер стил.. музиката която той прави не е мой стил.. определено.. но все пак е Адам <3333
хейтърите само го правят по популярен ;пп така че давайте ^^
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Първоначално написано от ri41
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това беше добро.....