- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Малко глупаво ..
Май живееш в деградиралото селище Майнатаун. И вместо само да го караш на самочувствие и настроение, вземи почни да тренираш и се научи да пишеш.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Малко прекалявате с обидите.
а ти мека китка подкрепяш ли го красавеца а?Първоначално написано от Barrmana
Тоя па я да го духаш бе ;Д
ами ако ти скочат давай не се замисляй но те разбирам защо избягваш боя това да се биеш просто защото е каф е мега тъпо![]()
![]()
![]()
![]()
но ако нещо се наложи няма да стоиш и да ги гледаш я
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Що не го налапаш целия и не си трайкаш ,а ? Педераси ...Първоначално написано от Barrmana
Нее просто обиждате и тая тема стана самоо убиди за тва казах по-добре да спрете да пишете в нея , да я истрият или заключат..а бе не знам не ме интересува.
Първоначално написано от MidnightTornado
Пф хахах![]()
![]()
![]()
Аз не разбрах кво общо има тва, че си 'убав, с тея дето ща бият![]()
То уж да не си мислим, че си надут, ала-бала, ама аз с такова впечЯтление останах.. ии даа тея кът ти налетат, отвръщаш - ляво курше,дясно курше,ритник и после бегаай, хахахах, ..та тъй![]()
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
всички мнение досега бяха плоски (без иключение) Това, че човекът не обича насилието не го прави гей, страхливец и разните други шарени епитети, които използвате. Заради такива хулиганства и мерене на пишки има толкова много травмирани и дори убити деца, щото "скачат на бой". Момче, винаги ше ги има тия бандички неандерталци, без работа и желание за бой. Просто се движи винаги с приятели, не се заяждай с тях и не им приказвай излишно. Ако те нападнат словесно отговаряй им здържано и твърдо, а не кат мишка да мънкаш или пък да им се периш като най-великия. Стигне ли се до бой, няма какво друго да направиш освен да отвърнеш. Може само на един да сцепиш устната, но е по-добре така от колкото да стоиш свит на кълбо и да чакаш да приключат с "веселието" си.
Fuck you You fucking Fuckers
Поддържай отношения с тях, но леки, неутрални . Целта не е ти да се биеш, а да ги победиш със силата на думите . Ако наистина си толкова сериозен и възпитан, колкото описваш , ще се опиташ да ги смажеш психически, а не физически.
Love is everything!
оХХ божеее , то още рибата е в морето , той трагнал тигана да слага , аве момче не искаш да се биеш ок ама понякога се налага тея юмруци са ти дадени за некфа определена цел![]()