- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той иска, а аз не!
Здравейте! Ами с едно момче от известно време си пишем и той ме пита дали бх тръгнала с него (1въпреки че си има гадже) ии какво хар в него и т.н Тааа проблемът е ,че много момичета, които са били с него ми казват че за нищо не става ии ходи само с някоя за да не е сам докато харесва още 1000 и се сваля и натиска с още 500![]()
![]()
Иии като го чух не можех да повярвам!!! Беше истински шок... А ето и проблема, вижда се че той явно ме хар и ще иска да си станем гаджета, но лошото е, че след като разбрах всичко това и вече някак си аз нежелая да ходя с него при условие че ще бъда поредната му играчка
моляяя ви за съвет!
Правилно!Не се занимавай с него.От действията му си личи какъв е,другите само доказват.
Не се занимавай...! Надали напразно са ти казали какви ги върши.. за жалост.. много момчета са такива .. намери си някой който да не харесва още 1000 до като е с тебне си навличай.. не приятности.. но ти си знаеш.. моят съвет е не се занимавай с такива хораа..
кажи му направо не искам да се занимавам с теб сериозно.. искам да си останем приятели.. и толкова..
трябва да те разбере!..
Ако ти харесва да му дадеш шанс ..
После ако е толкова непоправим да го резнеш и така ..
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
И аз мисля така. Излез 1 път с него за да видиш що за стока еПървоначално написано от silvencety
Не се води дамо по хорското мнение .
![]()
Моя съвет е изобщо да не се занимаваш с него ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
хора казах му всичко и той просто каза еми добре.....а сега ми е просто толкоооооова кофти че си нямaте на представа питам го пиша му а той не отговаря ;xxxx![]()
може да ме помислите за глупачка....но не знам какво ми става
![]()
![]()
![]()
![]()
не се унижавай да му пишеш..на него сега му е кеф,че го търсиш..
5 поста съм ти чела и мога да кажа само едно - малка си още за връзки и момчетии. Нито изреченията можеш да си подредиш правилно, нито едно самостоятелно решение да вземеш. Не знаеш дали харесваш някой наистина, заради самия него, или само, 'щото го харесва и друга. Детска радост - шарени бонбонки.
ВзЕми изкарай поне 8 клас, и тогава се чуди с кой да се занимаваш.
Първоначално написано от mArMaLaDkA
Съгласна на 100% ...![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
хааа благодаря ти за съветакато толкова не ти харесват постовете просто не влизай в дадената тема ;х
щом има гадже не се набутвай между шамарите ,щом не те търси е нямал трайни интереси към теб така, че се стегни и се огледай има мн момчета ,а и сега е лято забавлявайсе с приятели и да не ти пука![]()
love is gone!
Бахти,защо в моя вход няма толкова лесни момичета ... ;?
И за какво ти е гадно? Казала си му каквото трябва. Сега от него зависи дали нещата ще се получат. Ако това, което говорят другите не е вярно бъди сигурна, че той ще направи и невъзможното, за да ти докаже, че не е такъв и че наистина те харесва. Това е един добър начин да видиш един човек колко сериозен е бил в намаренията си към теб
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
миии днеска момичето с което беше гадже го скъса и аз нз защо...питах я и тя каза, че той ще ми отговори ;х
Нагласена работа, не му се връзвай.
BTW Не вярвай на предишните гаджета, малко са свесни, че да кажат истината, повечето винаги уплюват.![]()
А ти преди да го отрежеш трябваше да помислиш какво точно искаш!!!![]()
Е къв съвет - то се подразбира . НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ .
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
не ги слушай, те завиждат. Момчето е добро.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ххаахахахаахПървоначално написано от StayClose
.. ако не са лесни не можеш да си хванеш ли???
![]()
Винаги си избирай по–голям враг .По лесно се улучва.
Дай ми фактите и ще ти дам правото.
Усещам че много голям закон ви е да не се бутате ако някого си има гадже.. ;дПървоначално написано от marti93
Е какво ако го/я харесаш кво ти пука че е обвързан/а..
Последните три момчета скоито съм била са си имали приятелки като сме се запознавали,умряла ли съм ?
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..