Здравейте! Миналото лято когато бях на море, един чужденец ми се стори симпатичен. Бяхме няколко дена заедно и една вечер си пийнахме доста. Напрао бяхме дроб. Аз съм девствена и попринцип не бих искала да имам някакви сексуални контакти с това момче.. но алкохолът.. и така вече готова да правя секс с него... и от алкохола ли .. нз.. му падна. .. Гадно стана да, все пак се реших да го направя .. и .. Както и да е .. Това лято отново на морето..но този път някак си по реално , запознах се с едно момче. По- мил човек не съм срещала...И освен това... Го желая много. Определено не съм някоя схванта и безчувствена или претеснителна относно секса. Близките ми приятелки се шегуват с мен че съм най- опитната девственица, (Веднъж го правих с момиче, но не съм лезбийка ) Определено знам как да накарам ено момче да ме желае.. Та относно момчето.. Определено бих искала да правя секс с него , но той останал с впечатлението че не съм девствена... Доста го харесвам и бих искала да ми е първият .. той просто е нежен в страста си и е кавалер колкото и смешно да звучи...Тези дни пак заминавам на море... Как и кога да му кажа че съм девствена.. все пак трябва да знае. ...И въобще дали не се е държал така прекрасно с мен само за да ме изебе на морето?