- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-извратена случка...
Коя ви е най-извратена случка
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
скучка я пак ?
Грешка.![]()
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Ами един ден нямаше какво да правя .... и си викам ... нямам момиче под рака ... и животинчета нямам които да оправя ... обърнах компютъра и го прасках в УСБ слота ... след което свърших и ми излезна син екран ... трябваше да преинсталирам уиндоуса ... но не се оправи ... оказа се че нещо е дало на късо и е изгоряло захранването ... явно софтуера не е съгласен с моята сперма ...![]()
![]()
![]()
пишканеПървоначално написано от BlackCross
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
ама в секса ли ?защот съм карала моя да ме връзва да парното и да си ме действа
![]()
![]()
![]()
и да ме пляска
![]()
![]()
това незнам дали си си го измислил,но ако е вярно от това по-извратено едва ли ще видимПървоначално написано от OneGuy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво печеля ако няма по извратено от моето ?Първоначално написано от drakon44
Ще ти кажа къде другаде можеш да си го завреш,ама може пак да изгори,нзПървоначално написано от OneGuy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ша спечелиш вибриращ пръстен за да не повреждаш повече електроуреди![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми то ...начи правим секс и аз съм я вързал за парното и к'во се случи нещу ми спадна и ми хрумна да и го подам ии първото .. че в тъмното не и нацелих устата и за капак и ми беше спаднал ... друго че после ме кара да я целуна беше доста забашно аа слънце що се не похвали
![]()
![]()
![]()
Всъщност едно време имах котка ... казваше се Албинос ... беше чисто бяла ... и имаше мустаци по големи от моите.... обаче като я хванах за опашката и като я напънах ... да видиш ... кон боб яде ли ... стене като нз какво просто полудявам ... свърших в нея ... 1 месец ходи котката като изнасилена и умря ... преди това нашите ме питаха както и се е случило ... и аз им казах че без да иска ми е седнала на пръста ... и от тогава е така ... умря си котето ... ама преди това го минах докато беше още топло
Добре де неисках да си показвам извратеноста ама карай ..... после да не кажете че съм извратена![]()
![]()
кат бах на 12 си играх с едно коте и нещо ма болише мозъка та взех люта чушка и .... му я натърках у дупето ... сега кат се сетя и ми е жал ама тогава бе голям смях
![]()
пробвай с пиратка по голям смях е ... как се стърже по земята и накрая пааааааат и гледаш котката хвърчи 1 метър и такава мячи ... и си пада на сурата :Д
Направо с фояверка да пробвам поне да се разхварчи и кайма![]()
![]()
![]()
![]()
ако намерих и 2 филии хляб и един грил може да правим принцеси ... с каймъ
бати какви сте гнусни чесноПървоначално написано от OneGuy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
с тея котки ,не ва ли е срам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Ако имаш куче ... под ръка което да не ти е много скъпо .... пиши ми на лс ... :ДПървоначално написано от Princessani
![]()
![]()
котка на грил
![]()
![]()
ние тук почнахме чак кулинария ... днес котки утре кебапчена балкан и шаро ..... да заете няма лошо
![]()
Да ни надушат корейците ... да видиш тогава...
![]()
![]()
![]()
ко приказваш
![]()
![]()
![]()
.... дай да си основем един ресторан за котки на шиш и бутчета от кучета и папагалски трътки на шиш ... корейците ще идват да ядат при нас
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
стигат ми циганите в Б-я ... ами и гадни жълти хора ядящи котки кучета .... абе всичко на 4 крака
не бе че и ние жените некой път сме на 4 крака ....![]()
![]()
относно колко други извратени случки имам ... нз до 12 год бях мн изратева сега ми дойде акъла ама пак съм извратена с мойто момче ...
![]()
![]()
сек сетих се онзи ден се ебахме и той свърше нали и ко да прайм ша ме ръчка с маркер ....
![]()
![]()
![]()
стига де случката ми с компютъра бледнее пред това...
ем ко да направя .... той мислише с дизедорант ама аз кат го видех тва и направо си се стаписах и взе маркера![]()
![]()
![]()
секса е важен добре че не взе крастевица
![]()
![]()
![]()