.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: wtf

wtf

хора 1ния ми ташак е по голям нз защо ,ако някои има същия проблем и го е решил да сподели

Senior Member Фен Аватара на BlackCross
    Град
    Варна
    Тая тема не е за тука.
    ----

-
    I'm gonna chase this whiskey with Patron
    I wanna girl in my lap and a Jagerbomb

да и на мен оная ми работа от една страна изглежда по голяма ... я виж дали и краката ти не с различни ... ами ръцете .... ушите?

Re: wtf

Цитирай Първоначално написано от CTPAXX
    хора 1ния ми ташак е по голям нз защо ,ако някои има същия проблем и го е решил да сподели
    Ами честно да ти кажа при всички е така бе балама И 1 та рака ти е по дбела от другата и краката е така (при жените гърдите са различни размери).Ама ако искаш ти си премери колко грама е 1 ня посел колко е другя и ако разликата е фрапираща фани изрежи малко 1 ня да станат еднакви

одрежи го
    Sometimes when you win you actually lose and when you lose you actually win..

хора не ме плашете

Цитирай Първоначално написано от CTPAXX
    хора не ме плашете
    аз ти говоря сериозно ве.Нали това ми го каза 1 мацка и аз викам даи да проверя и я хванах за гърдите и верно 1 та беше по-голяма (2 те бяха огромни)

Повече от фен Аватара на LDto
    Смачкай и другия за да се подуе и да се изравнят

Град
    Pleven
    Брато нз к'во ти има но при ник'ви обстоятелств'а не прави секс ще земеш да присадиш на някое момиче от ташаците ти наистина пич не исках да ти казвам но ... "ДЕФЕКТЕН СИ " земи на някой фр назаем ако те е срам

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Абе боли те оная работа , че ташака ти е по - голям :Д Мадамите като почнат да те барат отдолу ще се оправиш

Голям фен Аватара на xinfamous
    Ще ти отговоря сериозно брато,както при момичетата едната гърда е по-голяма така и при момчетата 1ния 'ташак' е по-голям
    Can It All Be So Simple ?

Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    Ще ти отговоря сериозно брато,както при момичетата едната гърда е по-голяма така и при момчетата 1ния 'ташак' е по-голям
    OMG А аз какво казах 3-4 поста назад :Х

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Единия е по-голям за да може като ходиш да не се удрят При всички е така,ае успокой се малко вече
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Няма страшно, нормално е
    Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Няма абсолютна симетрия. Смятам, че получи повече от един свестен отговор и темата е приключена.

П. П. Кирилицата важи и за заглавието.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си