хора 1ния ми ташак е по голямнз защо ,ако някои има същия проблем и го е решил да сподели
![]()
Тая тема не е за тука.![]()
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
да и на мен оная ми работа от една страна изглежда по голяма ... я виж дали и краката ти не с различни ... ами ръцете .... ушите?
Ами честно да ти кажа при всички е така бе баламаПървоначално написано от CTPAXX
![]()
И 1 та рака ти е по дбела от другата и краката е така (при жените гърдите са различни размери).Ама ако искаш ти си премери колко грама е 1 ня посел колко е другя и ако разликата е фрапираща фани изрежи малко 1 ня да станат еднакви
![]()
![]()
![]()
![]()
хора не ме плашете![]()
аз ти говоря сериозно ве.Нали това ми го каза 1 мацка и аз викам даи да проверя и я хванах за гърдитеПървоначално написано от CTPAXX
и верно 1 та беше по-голяма (2 те бяха огромни)
![]()
![]()
![]()
![]()
Брато нз к'во ти има но при ник'ви обстоятелств'а не прави секс ще земеш да присадиш на някое момиче от ташаците ти![]()
![]()
наистина пич не исках да ти казвам но ... "ДЕФЕКТЕН СИ " земи на някой фр назаем ако те е срам
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе боли те оная работа , че ташака ти е по - голям :Д Мадамите като почнат да те барат отдолу ще се оправиш![]()
Ще ти отговоря сериозно брато,както при момичетата едната гърда е по-голяма така и при момчетата 1ния 'ташак' е по-голям![]()
Can It All Be So Simple ?
OMG А аз какво казах 3-4 поста назад :ХПървоначално написано от xinfamous
![]()
![]()
Единия е по-голям за да може като ходиш да не се удрятПри всички е така,ае успокой се малко вече
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Няма страшно, нормално е![]()
Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол
Няма абсолютна симетрия. Смятам, че получи повече от един свестен отговор и темата е приключена.
П. П. Кирилицата важи и за заглавието.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!