- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пусто шубе!
То търпението си има граници. Като прекалите и момчето ще ходи да брули друга слива![]()
![]()
![]()
Наистина бях "същият гипс" и въобще не ме е срам да си го призная, защото е човешко! Но преодолях страха си и споделям как съм го направила, току-виж помогнало - какво надуто има в това?!Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
![]()
Най-малко теб съм имал предвид, даже като цяло твоя отговор е един от най-адекватните в темата, по скоро имах предвид онези които гледат с натсмешка над ситуацията с авторката на темата и пускат коментари от рода на "кво те е страх толкова" или пък "абе не е кой знае какво защо те е страх толкова"Първоначално написано от Qnkishhh
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
АмииПървоначално написано от 0y7ofCon7roL
... Добре, де, съжалявам. Моя грешка...
Първото момиче, което да е на 18 и да е девствено. ;0
Отпусни се. Ако наистина имаш доверие на човека срещу теб и искаш първия ти път да е с него..то тогава просто те е страх от болката. А при теб няма да е голяма тъй като си достатъчно развита, което важи и за половите ти органи
. Няма какво повече да чакаш
...
И на талази без да питат, един след друг спомени те връхлитат..всичко освен мен от главата ти помитат : ) !
Това е само според теб,аз бях доста по=малка от авторката на 15 и изощо първия път не ме беше срах да го направя.Ако познаваш някой доста добре не виждам от какво трябва да те е страх.При мен беше следното ,след като толкова хора го правят сигурно не е страшно и го направих.Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
![]()
![]()
sleda ot lubovta
emii vreme e da se ebete...se pak si na 18 ... az sum na 16 i sum go pravila sigg nad 40 puti
![]()
![]()
sekmanistanka sum
![]()
Да ви имам лабилните психики.
СТРАХ ви е от парче месо какво остава за нещо по-сериозно.
дай малко по-смело...не се панирай чак толкоз..колкото по-бързо го направиш..толкова по-добре за вас
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Нали се знаеш каква си? :PПървоначално написано от BithY
I'm inlove with a criminal...
Или го правиш или не го правиш.Не може все да бягаш от страха си,а това не е нещо кой знае какво,че да се панираш.Ами,ако при по-сериозна ситуация се панираш...ще успееш ли да направиш нещо ? Не,преодолей го,нагласи се позитивно и няма да ти пука.
Първоначално написано от BithY
О, Боже мой!
И на талази без да питат, един след друг спомени те връхлитат..всичко освен мен от главата ти помитат : ) !