.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    Абе по-добре недей ги слуша тия да ти кажа..Секса си е секс ама не те съветвам да пробваш,щото кой знае какво може да е чувството Недай си боже да изкървиш? Обмисляла ли си за това? Ами ако...ЗАБРЕМЕНЕЕШ?Също така едвали ще си първата която е умряла от секс! Съветвам те да се замислиш сериозно преди подобни налудничави постъпки.

П.С. Носи каска.
    Добро, добро.

То търпението си има граници. Като прекалите и момчето ще ходи да брули друга слива

Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    На момичетата които се изказват с думи като няма от какво да те е страх и тн. мога да им кажа едно голямо fuck you и вие сте били същите гипсове, ама сега като сте го направили и сте много отворени
    Наистина бях "същият гипс" и въобще не ме е срам да си го призная, защото е човешко! Но преодолях страха си и споделям как съм го направила, току-виж помогнало - какво надуто има в това?!

Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    На момичетата които се изказват с думи като няма от какво да те е страх и тн. мога да им кажа едно голямо fuck you и вие сте били същите гипсове, ама сега като сте го направили и сте много отворени
    Наистина бях "същият гипс" и въобще не ме е срам да си го призная, защото е човешко! Но преодолях страха си и споделям как съм го направила, току-виж помогнало - какво надуто има в това?!
    Най-малко теб съм имал предвид, даже като цяло твоя отговор е един от най-адекватните в темата, по скоро имах предвид онези които гледат с натсмешка над ситуацията с авторката на темата и пускат коментари от рода на "кво те е страх толкова" или пък "абе не е кой знае какво защо те е страх толкова"
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Най-малко теб съм имал предвид, даже като цяло твоя отговор е един от най-адекватните в темата, по скоро имах предвид онези които гледат с натсмешка над ситуацията с авторката на темата и пускат коментари от рода на "кво те е страх толкова" или пък "абе не е кой знае какво защо те е страх толкова"
    Амии ... Добре, де, съжалявам. Моя грешка...

Banned Повече от фен
    Първото момиче, което да е на 18 и да е девствено. ;0

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Бутилка 40% фтв
    Creative Technologie

Отпусни се. Ако наистина имаш доверие на човека срещу теб и искаш първия ти път да е с него..то тогава просто те е страх от болката . А при теб няма да е голяма тъй като си достатъчно развита, което важи и за половите ти органи . Няма какво повече да чакаш ...
    И на талази без да питат, един след друг спомени те връхлитат..всичко освен мен от главата ти помитат : ) !

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Според мене няма момиче което да не го е страх преди първия път. Просто се отпусни и при всеки път в който се 'шашнеш' си повтаряй 'аз съм с човека когото обичам, няма нищо страшно..' иили пък ако ти е много дълго 'мечка страх, мене - не' и отваряш краката..
    Това е само според теб,аз бях доста по=малка от авторката на 15 и изощо първия път не ме беше срах да го направя.Ако познаваш някой доста добре не виждам от какво трябва да те е страх.При мен беше следното ,след като толкова хора го правят сигурно не е страшно и го направих.
    sleda ot lubovta

emii vreme e da se ebete... se pak si na 18 ... az sum na 16 i sum go pravila sigg nad 40 puti sekmanistanka sum

Да ви имам лабилните психики.
    СТРАХ ви е от парче месо какво остава за нещо по-сериозно.

дай малко по-смело...не се панирай чак толкоз..колкото по-бързо го направиш..толкова по-добре за вас
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от BithY
    emii vreme e da se ebete... se pak si na 18 ... az sum na 16 i sum go pravila sigg nad 40 puti sekmanistanka sum
    Нали се знаеш каква си? :P

I'm inlove with a criminal...

Супер фен Аватара на Shia
    Или го правиш или не го правиш.Не може все да бягаш от страха си,а това не е нещо кой знае какво,че да се панираш.Ами,ако при по-сериозна ситуация се панираш...ще успееш ли да направиш нещо ? Не,преодолей го,нагласи се позитивно и няма да ти пука.

Цитирай Първоначално написано от BithY

О, Боже мой!
    И на талази без да питат, един след друг спомени те връхлитат..всичко освен мен от главата ти помитат : ) !

Трябва да се отпуснеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си