- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредната, заблудена, лигава пикла.
Здравейте, пиша просто за да отпуша защото се побърквам, но няма да откажа мнения или съвети.
Доста дълго време след като бях без гадже и любов и така исках отново да изпитам това чуство, намерих момичето, много се влюбих, но тя тръгна с един пич на 16 ( аз съм на 15, тя 13 ) така, тя обаче ми каза, че и мене също харесвала ала бала, та те ходят от 2седмици и той буквално е върти на малкия си пръст, срам го е да излиза с нея, не и дига като и звъни, като тя му пише в скай се скрива и тн., с това момче тренираме волейбол заедно, един ден тя дойде да говори с него, той и каза, че бил на село и телефона му не бачкал, а това не е вярно, защото всеки ден беше на тренировките, тя се заблуди и пак веднага след гъза му, сега отново не излизат и тн., но поне рядко и дига и пише.. няколко пъти си оговорарях срещи с тфа момиче, и излизахме, но напоследак, приема и в последния моменен - не може.. както и да е опитвма се да и тегля майната т.е да не и пиша и тн. трудно ми е..но както и дае..
И аз така мисля, но я обичам и една издържам 30-40мин., без да и пиша, да я чуя или видя..Първоначално написано от spyro
Ами какво очакваш от 13 годишно дете? Още не е наясно с живота и с това какво да иска от момчетата. Тоя пич си я е хванал явно за бройката и не му пука особено, а тя е наивна и глупава и се връзва. Не се занимавай с нея. Един ден ще й дойде акъла
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
мхм, правите сте всичко, даже го знам и аз, ама ми е трудно дето ви викам да не и се обадя и тн.![]()
Имах и аз един такъв период харесвах едно момиче на 17 години,свалях я ...правех какво ли не,тя ми беше казвала че с мен се чувствала себеси ... и накрая тръгна с един "тарикат" и кво стана по-натам....на*ба я,и я зареза....после дойде да ми реве на моето рамо и аз и казах тактично че не искам да имам нищо общо с нея тя сама си избра пътя и да си го въври но без мен...братле , проумей едно,никой човек...по-точно никое живо същество не заслужава да бъде "резерва" на някого за да облекчи дните му и да ги направи по розови...всички имаме чувства някои ги изразяват други не,но в крайна сметка не заслужаваш няква пикла да те върти на малкия си пръст,за тва зарежи я ... вярно , на думи е лесно да го кажеш,ама ако седнеш и помислиш реално над нещата тя не е нещо повече от тебуспех и горе главата!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Другите ти казаха-зарежи я.Тя не е нищо по-различно от другите.Даже напротив има куп други момичета,които си заслужават.
Така си е! Пък и любовта в този ранен период от детството, не е същата както тази, която ще срещнеш по-натам!Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
Виж й годините, виж й акъла ?!? Не ти трябва такава хлапачка. Не я търси. Тя е заблудена, онзи не знае какво иска, а на теб ти е кофти заради госпожичката ? По-добре си хвани някоя кака, отколкото това лапенце.
Като видя някъде, че не ме щат... се махам. Не очаквай нещо от това недоносче. С нея ще се случи от 2 стола да падне на земята, ако постъпиш както трябва. Още повече, че на 13 едва ли ще отвори порти химена, така че можеш да забравиш да ти чешат мъдьиете.
Temet Nosce
벨야카
Ами ти вече си решил и осъзнал,зарежи я.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ти си на 15 , а гледаш 13 годишни ? Абе брат я ходи на лекар...всеки с достойнство , ще гледа по голяма от него.Има 1 поговорка : Хвани си кака , да те утрака.
Ооо.. хич не се занимавай.Остави я да си я разиграва,че да се научи!..Аман от такива.
Една моя много близка приятелка беше така. Какво ли не правих, за да я убедя, че момчето, след което ходеше, е кретен... в крайна сметка се скарахме. Тя не направи какви ли не глупости, и преди и след като се скараме... Сега знам, че поне е било за добро, че сме се скарали.Първоначално написано от Zaqkkk
![]()
А ти.. нищо не можеш да направиш. Тя не те слуша, явно...
btw ти сама го каза: заблудена, лигава пикла...
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ще си й винаги втора цигулка - не го позволявай това.
Отреже ли те веднъж момиче, повече не се занимавай. После тя може горчиво да съжалява, но е направила изборът си - не ти е дала възможност. Няма защо и ти да й даваш, такава.
всички момичета са такива курви
Първоначално написано от bratignat
Много правилно! Не се занимавай с нея,щом за нея ти си нищо, остави я да си мисли,че може да си те върти, направи така,че и ти да я завъртиш едно хубаво.. да се научи,как да се държи с момчетата :P
момче съм.., колкото до темата за послдно ше излизаме и всичко ще се изясни, макар,че на мен всичко ми е ясно.Първоначално написано от Paramour
![]()
Хвани речник.Първоначално написано от Slamdancer
Авторе, на теб какво да ти кажа!?
Ако се смяташ за по-прост от една мухлива пикла, 'дето можеш да я залъжеш с близалка, продължавай да й ходиш подир ****.
Правиш и кефа, определно, пък и резерва си има, кой като нея.
Щом смяташ, че не си способен да си намериш по-свястна, унижавай се.
тоя пич щом го е срам от нея,теб не те ли е срам???
Не, той по скоро го е срам защото тя е с 3 г. по малка.. а пък аз съм с 2 ии не мисла, че имам повод да се срамувам заради това.., а друга причина не виждам..Първоначално написано от 7227
![]()
дали не разби целия фором с тоя пост! АХАХАХАХААПървоначално написано от delux4eto
глупостта около мен ме уморява