.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Проблем НЕпременно

преди 12 дена имах проблем със сърцето преди 3 дена ми мина ходих на лекър и ми казаха че е на нервна почва (психично) мина ми.. с хапчета и сега почна да ме боли дясната страна на гръдния кош като се присвия боли ... разболявам ли се или нещо сериозно моля ви кажете защото тука прегледа е 20 лв и накрая да ми кажат нищо ти няма.. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ ИЗВИНЯвам се че е в тема секс вие само тука гледате.................

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    От кой град си?Ако си от някой по-малък и много се притесняваш,отиди до най-близкия по-голям град и си направи преглед.Пък и предполагам по-добре да дадеш някакви пари и да разбереш,от колкото само да се притесняваш.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    От кой град си?Ако си от някой по-малък и много се притесняваш,отиди до най-близкия по-голям град и си направи преглед.Пък и предполагам по-добре да дадеш някакви пари и да разбереш,от колкото само да се притесняваш.
    сл бряг брат.. до бургас е 5 лева и пак искат и връщане 5 същия хуй

Е, ти пък искаш съвсем без пари да минеш - не става така. За здравето ти става дума все пак. Ние не сме врачки, че да ти кажем какво ти е и как да се справиш с евентуалната болест. Върви на свестен лекар!

Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Е, ти пък искаш съвсем без пари да минеш - не става така. За здравето ти става дума все пак. Ние не сме врачки, че да ти кажем какво ти е и как да се справиш с евентуалната болест. Върви на свестен лекар!
    няма свестни

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Момче,по-добре ли е да си седиш у вас и да пълниш форумите с една и съща тема,докато всеки ти казва да отидеш на лекар?Никoй от тук няма да ти даде точна диагноза.Може би нямаш много пари,не знам,но здравето е най-важното нещо.Като се разболееш и станеш по-зле ще ти се иска да даваш луди пари за лекарства и т.н но може да няма оправия.Прежали 10-20 лв и отиди на лекар като нормален човек.

Цитирай Първоначално написано от silvermoon
    Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    няма свестни
    Прав(а) си до някаква степен и все пак ние, като прости съфорумници, няма какво друго да ти кажем, не мислиш ли?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Един раздел е ПОВЕЧЕ от достатъчен. От там нататък спамиш, а това подлежи на наказание.
    Имай го предвид.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си