.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен Аватара на sixtenfix

Зехтин против стрии?

Прочетох някъде,че ако се мажеш редовно със зехтин мога да изчезнат или поне да избледнеят Някой да знае дали това е вярно и г/д за какъв период от време става въпрос ако се мажеш всеки ден?

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    никой ли не знае

За пръв път го чувам тва със зехтина Ако искаш сигурен резултат си купи някакво кремче. В аптеката ще ти препоръчат

Цитирай Първоначално написано от lalolina
    За пръв път го чувам тва със зехтина Ако искаш сигурен резултат си купи някакво кремче. В аптеката ще ти препоръчат
    С кремче без кремче,все същото
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Цитирай Първоначално написано от lalolina
    С кремче без кремче,все същото
    така си е

Мммм не съм съгласна. Една приятелка ползвеше някакъв, не се сещам за името и марката в момента , но беше с пшеничен зародиш. На нея много и помогна- имаше страшни стрии по корема, сега не, че изобщо няма, но съвсем леко се забелязват.

Мммм не съм съгласна. Една приятелка ползвеше някакъв, не се сещам за името и марката в момента , но беше с пшеничен зародиш. На нея много и помогна- имаше страшни стрии по корема, сега не, че изобщо няма, но съвсем леко се забелязват.

аз 4етох 4е се махат от щраусово масло ама нз от къде да си купя

ами стриите падат със спорт и то не изцяло , но поне не се виждат толкова . аз имам по бедрата мазах ги с какви ли не кремове никакъв ефект . опитай пък после ще кажеш дали действа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си