- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да се отпусна..
Здравейте, вчера тръгнах с приятелката си, но не мога да се отпусна да бъда себе си, все още съм притеснен и тн., както когато сте на първа среща..![]()
някъф съвет ?
И защо толкова не можеш да се отпуснеш? Кое толкова те притеснява?
I'm inlove with a criminal...
Първоначално написано от Smrazqvashta
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Колкото по малко ти пука, толкова е по лесно да превъзмогнеш претиснението. Така е във всичко.
Така че не се впрягай много, нещатата или ще потръгнат или не. На зор работи не стават.
Има и вариянт по 50 грама ракийка. Вие малките сега пиете здраво, така че давай смело.![]()
Щом искаш и си с нея не би трябвало да те е срам от нищо![]()
Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол
Явно бърэо са станали работите и не сте свикнали един с друг,а?
Или пък сте били приятелчета и промяна в отношенията все още ви е странна.Която и от двете причини да е,не бери ядове.Като мине малко време,неусетно ще свишкнеш,ще си се отпуснеш и всичко ще е ок.100%.
Иначе съвет...абе,не го мисли.Вместо да се тормоэиш эа таэи глупост,помисли как да прекарвате эабавно повече време эаедно и се кефи!![]()
MUSIC
Сигурно има 50 такива теми.. Един път ти трябва да се отпуснеш и отам нататък е лесно.. Пробвай
Звън Звън снощи обадили сеъм разбира се
Не се насилвай,и се дръж нормално!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
+1Първоначално написано от Smrazqvashta