- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- 300K пиксела (640 х 480 пиксела)
300K пиксела (640 х 480 пиксела) Това на колко мегапиксела си равнява че на телефона на капака пише 12.1 мегапиксела![]()
0.3 мегапиксела...Смени резолюцията с която снимаш.
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Не,не аз гледам в нета ето описанието за камерата Digital Camera(s): Dual Camera, 300K Pixels (640 x 480 px)
http://www.fashioniphone.com/product...-+-java--black
и на снимките на капака се вижда 12.1 и не ми се връзва нещо![]()
Това е VGA камера .....
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
И какво ще рече VGA камера ?
VGA=Video Graphics Array
Този тип камери правят снимки/клипове с малки резолюции - 640х480. Пикселите са носители на информация, следователно колко повече пиксела, толкова по-детайлна/ясна картина => по-добро качество. Ако купуваш телефона предимно зареди камерата, по-добре недей.
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Мерси![]()
Сега разгледах снимките. В ревюто пише,че има две камери, но не знам дали и двете са с еднакви характеристики. Разкледай някое друго ревю, на същия телефон, където са дадени параметрите и на двете камери.
Песимистът казал:
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Еми гледах из различни сайтовеняма за всяка отделно ..
Камерата му е 12,1 megapixel-a, а VGA е тази за видеоразговори/ втората /
И аз така мисля, но ми беше чудно защо не са го написали в ревюто. Все пак внимавай, защото при онлайн покупка не можеш да правиш рекламация.
Песимистът казал:
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
окейМерси на всички..
![]()
Тоя боклук ако има 12 mpx камера си вадя хyя и го режа.![]()
Бе може и да има 12 mpx, ама оптиката му сигурно е толкова измислена (накое китайче я е правило по труд и техника),че няма на къде. И това, че има 12 mpx, не значи, че непременно прави хубави снимки (...и пак, зависи от качеството на оптиката). Нокия имат хубава оптика (carl zeiss), ако държиш на камерата.
Песимистът казал:
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!