.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

на моренцее :Pp

Е,ходихте ли на море тази година? Разкажете как си прекарахте,хубав ли беше курорта..с малко подробности а ако не сте ходили,искате ли да ходите и т.н.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ходих. Квартирата беше хубава и евтина на далече от морето ама добре беше и се разболях като заминах и изобщо не си прекарах добре ходихме по лекари лекарства и даже сега не съм здрав напълно иначе ако не се бях разболял града беше хубав и всичко ходих в Обзор забравих да кажа по плажа имаше едни смешници дет си продават кукуруза и "марожен" мислех ги снимам ама доктора каза да не излизам на слънце и водата да ограничавам иначе на плажа имаше една яка (за момиче говоря ) и като има руснаци само до последно я мислех за такава а най-накрая се оказа нашенка еееей и само 3 пъти влязох във водата щот още на 2рия ден мисля че бях болен и малко дълго стана тъй че спирам
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    around the world !
    Да, ходих. Бяхме на лагер от училище за 10 дни в Китен, уникално си прекарахме. Г-жата беше много печена, изобщо не ни ограничаваше свободата - нито вечерен час, нито нищо. Всяка вечер се разбивахме напълно и не сме стояли в хотела. Много от нощувките бяхме в Приморско и така.. с две думи - незабравимо и уникално, много ми се ходи пак, но нямам авери, които искат пак да идем някъде.

Голям фен
    Град
    Varna
    Живея на морето и ми хареса това лято, водата беше топла, чиста и нито един път не улучих да има вълни, макар че ми се искаше поне 1-2 пъти. Освен това ходих за 3 дена в Китен, хотела не беше лош за цената си и кухнята му беше добра (хотел Валена), единия плаж не ми хареса особено, на другия като ходихме имаше вълни и мъртво течение и не позволяваха да се влиза, а третия ми хареса, но минахме само да го видим. Не е лошо, но Равда и Обзор повече радват, освен това ресторантите са скъпички, а кухнята не е много добра.

Супер фен Аватара на Djuff
    Не съм все още.На 27ми заминавам за Ахтопол.

Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Миналата година бях и си прекарах много добре.Но пък аз ходих на плаж на други места,така че не знам...градчето е приятно

Сега Септември ще ходя иначе...
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Град
    България
    На Ахтолоп аз също съм ходила,много е хубаво там. Тази година за съжаление не ходих никъде,макар,че много ми се ходи все още Обаче от курортите на които съм ходила,най-ми харесва Созопол.Уникално градче.

Ходих за няколко дни. От 3 години не бях ходила и беше супер освежаващо да видя вълните. В едната квартира попаднахме на един откачалник и жена му, във втората бяха супер разбрани хора. На следващия ден всичко си беше супер, докато не припаднах на една улица в Албена, после се случиха доста неща, но всичко завърши в спешното на окръжна болница на системи и с цицина на главата. Сега всичко ми е адски смешно
    Хубаво беше, въпреки леките наранявания

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    На Ахтолоп аз също съм ходила,много е хубаво там. Тази година за съжаление не ходих никъде,макар,че много ми се ходи все още ...
    +1
    Другата година задължително ще ходя на море!!

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    последно ходих там като бях на 5, хубави спомени имам от местенцето
    иначе още не съм ходила, в петък заминавам за Созопоол ^^
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от SummerDream
    последно ходих там като бях на 5, хубави спомени имам от местенцето
    иначе още не съм ходила, в петък заминавам за Созопоол ^^
    Созополлл

Бях още на 21.06 до 28 някъде във Варна,като цяло поне видях града,но много лошо беше времето тогава.Само един път влезнах в морето при температура на водата 18 градуса и на въздуха пак 18.Така,че доста студено си беше.И един ден бях на плаж на басейн до морето.Тва беше.През другото време праскаше дъжд,беше 10 градуса.Повечето град обиколихме и ходих горе на Алабаджат на манастира,също много красиво,само дето българска реч почти не се чуваше.
    А от курортите въпреки,че бях само за няколко часа на връщане,най ми харесва Несебър,вярно е най-скъп,но много над другите е според мен.А също от Варна съм много разочарован като град,хатичен,табели никви,пълно с улици без изход,пълно с улични мастии,имат обеца на ухото,но на мен какво ми пука дали ще са кастрирани,няма да ма ебат.

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    Преди няколко седмици ходих на Св. констатин и елена, сега в сряда пак ще хода тоя път към Китен/Приморско някъде

Аз на 26ти заминавам за Крайморие (за пръв път го чувам това )
    Scars remind me, of just how far that I've come .. !

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    А също от Варна съм много разочарован като град,хатичен,табели никви,пълно с улици без изход,пълно с улични мастии,имат обеца на ухото,но на мен какво ми пука дали ще са кастрирани,няма да ма ебат.
    Варна е най-хубавият град за живеене, според проучване, а и действително е така Изказваш се не на място. Ти ко искаш да се блъскаш в табели ли като ходиш?! На магистралата има достатъчно, пък като търсиш нещо спираш се и питаш - не е толкова трудно. Абсолютно всички улици водят към центъра, на няколко пъти съм се губила и винаги излизах на едно и също място. Тва, че ваша милост е неориентирана или е в някъв забутан кватрал на майната си е друга тема. Кучета виждах СТРАШНО рядко, котките са в пъти повече. И още мога да говоря, само и само за да си защитя града

По темата - никъде не съм ходила и аз, живея си на морето. В началото беше кофти времето, напоследъл е доста топло. Ние ходим на буните на плаж и те спират всякакви мръсотии, течения, вълни. Водата е много гореща и кристално чиста. А из уличките на морската е толкова прохладно и прекрасно. Ще споря с всеки, който ми обижда града

Ще ходя в Бургас. Там централните плажове са ужасни, ходим на околните, те са хубави, но пък страшно препълнени
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Бях в Созопол с приятели и майка ми и още една нейна приятелка, майка на мой приятел. Супер си прекарахме. Изобщо не сме се прибирали, имаше прекрасни дискотеки, най-много ми хареса The Mask. Не са ни ограничавали от нищо. Супер яки напивания и така нататък.

Град
    Пловдив
    taq god hodih za dva pati na morenceto edin pat na varna tam bqh poprincip na sastezanie no imah vreme da otida i na moreto bqhme v hubavo hotel4e i si izkarah super qko sled tva hodih v nesebar s edna fr v na maika i hotela i tam be6e mn priqtno, ne be6e mn blizko do nubavite plajove no pone dokat otidem si se razkarvahme po uli4kite s magazin4eta i sergiiki a sq ot 2 sept otivam za 10-12 dena ne kiten pak na more
    My beautiful demon is calling for you...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Тази година няма да ходя,въпреки че много искам.

Дам, ходих, но за кратко. Бях на Слънчев бряг в някакъв хотел (не му помня името хахах) - стаите бяха хуваби и цените добри.Иначе си прекарах уникааално якооо, особено първата вечер на партитоо.
    Ама плажът не ми хареса много - много, по-точно морето - беше много мръсно. Ама добре си изкарах де..
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Супер фен
    Бях с приятеля ми и компания за 6 дена. Изкарахме си много хубаво ... иска ми се пак да отидем. Най-хубавото ми море до сега.
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен
    2 пъти ходих. Първия път с нашите. Втория път с приятели и цяла вечер дискотеки, алкохол просто беше супер :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си