- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към другия.
дам.. винаги се обръщам към възрастните с господине/госпожо .. " извинете " ии права място на възрастните да седнат в рейса
Ако имаше право на 1 желание.. какво би си пожелал/а ?
не.. само ако се съберем с приятели по тоя повод..
Най гадното/страшното нещо което си виждал/а ?
смърт на близък човек, и всепознатите на всички хора с одрязани крака, инвалиди и т.н
ти?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ами най-гадното .. и аз смърт на близък човек
най-страшното .. човек с размазана глава и мозък навсякъде
най-вкусното нещо което си ял/a ?![]()
о, всичко готвено от мама е вкусно. Иначе не знам, не съм опитвала кой знае каква чужда кухня, но имам голям мерак.
а ти?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
и моята майка готви много вкусно .. но най много ми харесва как прави спагети със доматен сос и много кашкавал..любими са ми
какви са ти плановете за тва лято ?![]()
ще спя, ще се излежавам на плажа, ще си почивам, ще ям, ще мигам... и ще се науча да карам скейт!! :д
караш ли скейт?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Да.
Би ли тръгнал/а с момиче/момче по-ниско от теб?
о да .. даже по-нисичките момичета повече ми харесват
а ти ?
Не.
Кой филм гледа последно?
ъъ някакъв с Дженифър Анистън, но не ми хареса.
Обвиняваш ли често другитЕ?
Не .. не обичам хората ,които обвиняват постояно другите . Хора ,които един път не са поели вината и не са казали извинявай ,аз съм виновен .. ако те са сгрешили .. повечето като направят грешка и даже и да са виновни те .. пак изкарват виновни другите !
Кога за последно плака ?
вчера
от кога си Taylor?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Не ти разбрах въпроса .. ;д ако питаш от кога сам в форума от 2006 година ,но миналия ми рег се прецака и съм с нов ..
а ти ?
щот съм грозен
грозен ли съм
От Таджикистан ..
Даваш ли пари на заем като ти поискат ?
не
колко кила можеш да дигнеш изобщо ?