- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мечтата на всеки тийн
Здравейте. Преди година и няколко месеца се изнасах от вкъщи. За това може би си мечтае всеки един тийн. Преместих се в големия град на квартира. Отначало живеех в една стая, ядех само макдоналдс, и полуфабрикати. Работех в ресторант. В момента след 1 година, аз имам собствен автомобил, купих си нов лап-топ, и си взех апартамент под наем. Сега вече си имам собствен дом (макар и под-наем). Живея абсолютно самостоятелно. И колкото и да не им се вярва на родителите ми, аз се справям съвсем сам.
Тази тема я написах, за да кажа на младите да гонят мечтите и целите си. Да не се занимават с глупости, а да обмислят постъпките си.
[/code]
Ми браво. От къде пари за лаптоп и кола (доколкото разбрах си работил в ресторант, което може да е и сервитьор, и готвач, и какво ли не още)? Защото вероятно на всеки тийн мечтата ще се сгромоляса като разбере какво е да си готви сам, да се пере, да чисти, да бачка и да плаща сметки.
П.С. Не посочи години
и кво...похвали се
още нещо?
Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти
супер ^^ Радвам се за теб! Успех и по-нататък.
Ти на колко си, btw?![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
якоо![]()
Фен си на ЕMINƎM? Да го доведем в България!
http://www.facebook.com/event.php?eid=158620580833283
Звучи като приказка, но ако кажеш какво работиш, колко получаваш, колко плащаш за апартамента, ще си по-полезен.
Темата само затвърди мнението ми, че на момчетата им е много по-лесно да се откъснат от дома, да изкарват пари и така нататък.
Моята мечта е да получа добро образование добра работа добро заплащане да имам деца и да им осигуря необхдиомото за хубаво детство и добро обрзование но тъй като в Бг едва ли щесе получи ще емигрирам
I hate cold-blooded people !!!
Поне си разбрал какво е в живота. Всичко става реалност с вяра и постоянство...
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
От 14 годишен не живея с нашите,виждам ги рядко
Работил съм какво ли не,за какви ли не
Сега съм на 16 и нямам нищо освен 10 телефона купени с мои си пари,плащам си квартирата,храната и т.н.
Не е забавно
не се изказвай неподготвен,прасе
^^ a що не живееше с ваще?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Мечтата ми е да бъда здрав да спечеля от някаде или намеря 1 милярд долара или евро примерно ......... нищо друго не искам![]()
Абе мечтата на всеки тийн е да стане LAID, важи и за момчета, и за момичета.![]()
Хей, авторе, би ли разказал малко, че ми стана интересно. За 1 година имаш кола и лаптоп? Без кредити? Как? Като какъв си работил? Каква беше първата ти заплата?
Искрено ти се възхищавам. Аз никога няма да имам нагласата и смелостта да хукна по мечти от жажда за свобода и самостоятелност.
Искам подробности! Трудно ли е било? Чувствал ли си празнота?![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
абе за момента не си умирам да се изнеса от вкъщи .. хубаво си е докато си на 18 ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ми браво на тебе![]()
Браво на теб.И на мен ми предстои да се местя в голям град.Дано и аз имам твоя късмет.Успех ти пожелавам.
Аз не съм от малък град (Стара Загора), но 100% ще се преместя в по-голям след 4 години. Притеснява ме съчетаването на работата и училището. Ти учил ли си някъде или просто се изнесе ???
Добре са се подредили нещата за тебнадявам се и аз някой ден да съм в подобна ситуация
![]()
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
И аз съм така..виждам ги само през почивните дни и ваканциите..За сметка на тва пък, може би ми е по-лесно от тебе, щото наще си ме подкрепят финансово, никога не съм се лишавала от нищо..Мда, трудно е да живееш отделен от семейството си на 14, но се свиква..Ставаш по-самостоятелен, научаваш се на много неща, които не можеш да научиш вкъщи, щото у вас майка ти и баща ти ти изпълняват всички желания, правят всичко за теб..Трудно е, никой не е казал, че е лесно..но сам си го избираш, в крайна сметка ;]Първоначално написано от Di
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..