- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Срам ме е да нося сутиен пред баща ми!
Виждала съм много теми,в които се пише,че момичетата ги е срам да кажат на майте си,че искат сутиени. Моят проблем определено не е такъв. Проблемът е такъв,че ме е срам да нося сутиен пред баща ми ;х знам, че е хипер смешно,ама кво да се прави :Д ., ууф какво да правя ?!![]()
l0wethewayulie
Е ти няма да се разхождаш само по сутиен пред него.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
хаха , еми не слагай![]()
+1 пробвай без сутиен и на него може да му хареса ако си надарена![]()
![]()
![]()
Няма , за какво да те е срам. На мен ми се е случвало и да ходя от прашки и сутиен пред него. Е да звучи много страшно,но не е така. Абе и то моето си е откачена работа ам к'во да се прави...![]()
![]()
![]()
А няма ли да те е срам повече без сутиен ?![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Само по сутиен или..?
Няма от какво да те е срам. Бъди сигурна, че баща ти е виждал такива работи и преди и вече му е омръзнало сигурно.![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ама не те е срам да ти се друсат циците или да ти стърчат зърната пред него, така ли да го разбирам?
омГ за какво та е срам това е нормално...
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Е добре гола ли ходиш пред него?
>>DjBelev<<
Аз разбрах че без сутиен не я е срам пък със я е срамgirl what the fuck are u talking about o.O
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
леле това е доста глупаво аз бях така от начало но само когато майка ми му каза че вече нося сутиена това е съвсем нормално за една жена да носи сутиен
![]()
Според мен би било по-логично да те е срам да ходиш без сутиен пред него , но както и да е .
ЛоЛЗ! Защо да те е срам..Та това си е нещо напълно нормално..Според мен по-срамното е да си без сутиен пред него...
Тогава ходи гола пред него.
Пф да ви имам и проблемите
Защо да те е срам?![]()
Ти отгоре ще носиш блуза или каквото и да.
Сьмнявам се , че баща ти ще трьгне да ти гледа циците.![]()
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
охх бе хора... според мен просто момичето пораства и "не иска баща му да разбере" в смисъл такъв, че мже би иска да си остане "малкото момиченце" и това е притеснява се... не знам.
а до авторката спокойно ще мине като сценичната треска![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Супер,един човек да ме разбира!
И ддз сякаш пак не ми е удобно...Оо,кво да праяяя![]()
![]()
![]()
l0wethewayulie
И аз бях така когато започнах да нося сутиен..... и ходех леко прегърбена.. докато веднъж излязохме и аз бях по потник и тоищй малко странно ме погледна в началото ноо после постепенно спря да ми пука все пак баща ти трябва да свикне с факта че порастваш
![]()
Ами свиквай. Предполагам би ти било много по-неудобно да ходиш без сутиен и всичко да си личи.
Аз пък въобще не си спомням да съм имала такива притеснения.![]()