- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уличен бой...
Покажи цици и никой няма да те пипне... поне с лошо де![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
А бе тоя е много смотан, че чак момичета да бие тцтцтццц.
Не се хаби специално за този, просто тренирай нещо за удоволствие или само за спорт.А това за уличния бой е много смешно, просто кажи на някой.
tell me what i wanna hear . .
става, ама само по филмитеПървоначално написано от drakon44
tell me what i wanna hear . .
Първоначално написано от Dizziness
Добре , но от една жена/момиче се очаква да е нежна , не някаква побойничка . А този не знам що за "мъж" е като бие момичета .
запиши се на Винг чунг кунг фу и никои няма да те закача довери ми се![]()
Може и на хай тай моай фунг да се запишеш!![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Така да обсъдим ситуациите с полицията... Незнам как е при вас в другите градове тука в Бургас е съвсем различна работа...тук ченгетата одобряват само боя на цигани... относно това момче ако ще му скачаш да го биеш по добре го остави...повярвай ми бая време ще ти трябва да можеш да станеш и да му напукаш 2 банициПо добре отиди с приятел момче и оправете проблема
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
ХАХАХАХХХА.
К'во става тука, бе? Бойци!![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
НЕ ти трябва да се захващаш с уличен бой.Това което ти трябва е
Бързо,лесно,чисто![]()
Толкова ли нямаш познати, които се занимават с такива неща, та тръгваш да се правиш на Супер Момиче? Според мен на една дама не й е присъщо да тръгне да се трепе... Все пак ти си знаеш най-добре какво да правиш.
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Момиче,просто нападне ли те..почваш да се биеш така,както ти е по силите.Иначе може да тренираш кудо дайдо джуку![]()
ЗНачи 1 и аз съм момиче и съм тренирала кб ( макар и за малко) и да знаеш аз съм такова мъничко като тебе и не помага особенно ( макар че не го правех с такава цел ) Не мисля че ти трябва да се орпавящш с нейните проблеми и просто стой малко по настрана и гледай да не се намесваш за да не те набият тебе![]()
П.С В Бургас си имаме полиция ама тя за нищо не струва. А и да тука бият момичета най-редовно ( затова искам да се махна от тука )
Поздрави от Лазури късмет от мене
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Ако целта ти е да тренираш и да набиеш бившия и... много вероятно да бъде неуспешно. Тренировките изискват постоянство и мноооого време, а пък за прилагане на наученото на улица... не е за всеки, най-малко пък за момиче, което иска да пречука селски бияч.Първоначално написано от Dizziness
Ако все пак искаш нещо, което е приложимо на улицата... според мен най-добрите варианти са кик бокс, муай тай или ММА. Като за теб-кик бокс. Но ако започваш с целта да набиеш тоя боклук... по-добре недей. Най-добре кажи на баща си или тя да каже на нейния, да му спретнат един бой. Ако познаваш някои здрави момчета, събери 3-4, да носят палки и тръби и го сгащете някъде. Палките са за предпочитане, защото боли като камшик, а не оставя видни следи от бой.
Казвам ти да не се надяваш да се научиш да се биеш за седмица, месец, дори и половин година. Тая работа не е за всеки. Тренирам около 2 години бойно изкуство и хич не е лесна работа. На улицата винаги могат да те изненадат, да ти извадат нож, тръба, разтягаща палка, бухалка, дърво, камък, бокс, спрей и дори пистолет. Някои от тези аксесоари са ми ги вадили, така че да знаеш, че боят тогава става много неравностоен. Съвсем друго е, ако ти скочат в гръб или ти влезнат 3-ма въоръжени с тръби дрискосерковци. Слушай ме кво ти говоря...
Носи с теб спрей винаги, ако нямаш си купи от магазин, пиперен спрей. Друго нещо е много подценяваният от всички удар в мъдете. Удряш, риташ или най-добре ХВАЩАШ и СТИСКАШ, ама не стискаш, а СТИСКАШ здраво, след това бягаш към къщи и от там има два варианта. Ако баща ти е кат мен ще иде и ще му разбие ребрата от бой, че да може сам да си прай свирки. Ако пък не е .... обаждаш се в полицията, осъждаш го и най-малкото ще му забранят да допарва до теб, а ако имаш по-добър адвокат ще го друснат в ТВУ или ако е пълнолетен ще хапне пробация най-малкото.
Страхът е най-големият ти враг. Това копеле трябва да плати за грешния начин за избиване на комплексите си.
Temet Nosce
벨야카