.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли домашн любимец?

Гласували
61. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

52 85,25%
  • Не.

9 14,75%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен
    Когато бях малка имах рибки. С братовчедка ми бяхме сами в моята стая и решихме да си играем с тях.. Извадихме ги от аквариума и познайте какво се случи

След това за 7мия ми рожден ден ми подариха котка - Писко (така се казваше ). Тъкмо си бяхме купили нови мебели,паркети, персийски килими и котето напарви килимите на нищо,изпика се на паркета и той се наду и тати го занесе на село

Сега си имам друг котаран - Чочо. От начало не го исках защото ревнувах мам от него но сега си го обичам. Когато никой не му обръща внимание идва и застава пред монитора

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Имам костенурка-бебе с неясен пол, викам й Куки.

Имам си едно ей такова:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._2454228_n.jpg

Казва се Заки и е много сладка, мекичка, гушкава и игрива! ♥ Много си я обичам, юли месец направи годинка <3
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

Град
    Kazanluk
    Даам, имам - ангорска котка ;pp [[ това е нещо като персийската, но с малко по-къс косъм и носа не е такъв сплескан ]] Много е хубава, чисто бяла и със сини очи Ноо като всички котки е доооста дива Днес пак се пробвах да се снимам с нея Ама тя, въшлата, ме одрска А уж не съм я тормозила

Да, котарак и често пъти е единственият, с когото се разбирам.

Имам си писанка вече става на 4ри месеца и се казва Пацулка

Цитирай Първоначално написано от GVG
    Да имам.
    Един котарак, който в тея жеги гледа само да се завре на хлад и да спи 24/7. Имам рибки, на които водата постоянно превишава допустимите градуси от тая жега и направо ми писна да им я сменям, през ден... кога ли ще ги остава да се сварят

Смешни истории... освен, че котката ми обича всякакви необичайни места за спане, (в кашони, в голями пликове, на мивката, в някой лиген ) друго в момента не се сещам.
    Странно да спи в мивката . Нали котките не обичт мокрото?

имам котка на име пухи и е ангорска .. в мойта стая живи мухи няма

Имам заек и се казва Бузиии (ако се чудите защо го кръстихме така,има едни тозови неща на муцунката които приличат на бузки)!
    Чисто бял е (освен краката,те са жълти ) и има розови очи.Едва на осем месеца е,но е голям пакостник.Пикае и ака навсякъде,гризе кабели (електрическа възглавница и мишка за компютър),а когато е ядосан тропа с крачета по дивана (като го прави е много сладък).Ние най-много обичаме да го гледаме като си дърпа ушите (чисти си ги).
    Яде:
    Сладолед,бисквити,кабели,х влии,дрехи,МЕСО,хора,морко и,ябълки,
    хляб и още мнооого работи.

Голям фен Аватара на Seductress
    Имам мъжко куче на година и три месеца. Като го пуснем да тича в двора, обича да ходи в съседите. Веднъж беше отмъкнал прашките на съседката, честно.

Град
    Bulgaria
    Имам имаммм куче питбул и две котки ..

Имах куче ... беше стафордширски териер . Беше си доста злобен `` за пазач си беше идеален . Ноо когати с наще решихме да отидем на почивка за 2-3 дена и го оставихме баба и дядо да го гледат ии някой идиот го е отровил ии ми беше много гадно все пак 6 години прекарах с това куче , и когато бях тъжна винаги ме разсмиваше с нещо
    Падам , ставам и продължавам
    За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥

Имам куче (голдън ретривър) и котка (нз каква е породата- бяла със сини очи, къс косъм) - Сара и Маца.
    Влезе ли муха вкъщи- Маца я поваля, а Сара я изяжда

Голям фен Аватара на babyy123
    аз имам куче (кокер шпаньол) казва се Сара ама аз и викам Попо страшно много си я обичамм

Град
    jamaica
    Морско свинче и е супер дебело скоро мислим да го колим но можеби ще го поогяваме до Коледа

базикам се много ясно много си го обичам
    All i need is.....BEER

Имам морско свинче
    We will be okay. People that are meant to be, will find their way in the end.

дам,куче :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си