- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли домашен любимец?
Когато бях малка имах рибки. С братовчедка ми бяхме сами в моята стая и решихме да си играем с тях.. Извадихме ги от аквариума и познайте какво се случи![]()
След това за 7мия ми рожден ден ми подариха котка - Писко (така се казваше). Тъкмо си бяхме купили нови мебели,паркети, персийски килими и котето напарви килимите на нищо,изпика се на паркета и той се наду и тати го занесе на село
![]()
Сега си имам друг котаран - Чочо. От начало не го исках защото ревнувах мам от негоно сега си го обичам. Когато никой не му обръща внимание идва и застава пред монитора
![]()
Имам си едно ей такова:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._2454228_n.jpg
Казва се Заки и е много сладка, мекичка, гушкава и игрива! ♥ Много си я обичам, юли месец направи годинка <3
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Даам, имам - ангорска котка ;pp [[ това е нещо като персийската, но с малко по-къс косъм и носа не е такъв сплескан]] Много е хубава, чисто бяла и със сини очи
Ноо като всички котки е доооста дива
Днес пак се пробвах да се снимам с нея
Ама тя, въшлата, ме одрска
А уж не съм я тормозила
![]()
![]()
Да, котарак и често пъти е единственият, с когото се разбирам.![]()
Странно да спи в мивкатаПървоначално написано от GVG
. Нали котките не обичт мокрото?
имам котка на име пухи и е ангорска .. в мойта стая живи мухи няма![]()
![]()
Имам заек и се казва Бузиии(ако се чудите защо го кръстихме така,има едни тозови неща на муцунката които приличат на бузки)!
Чисто бял е (освен краката,те са жълти) и има розови очи.Едва на осем месеца е,но е голям пакостник.Пикае и ака навсякъде,гризе кабели (електрическа възглавница и мишка за компютър),а когато е ядосан тропа с крачета по дивана (като го прави е много сладък).Ние най-много обичаме да го гледаме като си дърпа ушите (чисти си ги).
Яде:
Сладолед,бисквити,кабели,х влии,дрехи,МЕСО,хора,морко и,ябълки,
хляб и още мнооого работи.
Имам мъжко куче на година и три месеца. Като го пуснем да тича в двора, обича да ходи в съседите. Веднъж беше отмъкнал прашките на съседката, честно.![]()
Имах куче ... беше стафордширски териер . Беше си доста злобен `` за пазач си беше идеален . Ноо когати с наще решихме да отидем на почивка за 2-3 дена и го оставихме баба и дядо да го гледат ии някой идиот го е отровил ии ми беше много гадно все пак 6 години прекарах с това куче , и когато бях тъжна винаги ме разсмиваше с нещо![]()
Падам , ставам и продължавам![]()
За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥
Имам куче (голдън ретривър) и котка (нз каква е породата- бяла със сини очи, къс косъм) - Сара и Маца.
Влезе ли муха вкъщи- Маца я поваля, а Сара я изяжда
аз имам куче (кокер шпаньол) казва се Сара ама аз и викам Попострашно много си я обичамм
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Морско свинче и е супер дебело скоро мислим да го колим но можеби ще го поогяваме до Коледа![]()
базикам се много ясно много си го обичам![]()
All i need is.....BEER
Имам морско свинче![]()
We will be okay. People that are meant to be, will find their way in the end.