.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на bonbon_

Погледнете това

Значиии човек трябва постоянно да съжалява за "греховете" си и да вярва в Господ?! Не мога да кажа, че клипчето ме докодна, макар че момчето имаше доста нахъсан глас...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Съжаляването за греховете е безсмислено, ако те продължават да се повтарят. А никой не е спасен, само защото вярва. Господ няма да ти помогне, докато сам не си помогнеш, и Христос няма да слезе на земята да ти свърши цялата работа.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Божее,тези неща са доста плашещи,пуснати от някакви болни мозъци,от секти,аз съм ПРОТИВ тези гадни секти,които подтикват все повече и повече децата да се самоубиват,защото са 'виновни за всяко сторено нещо и трябва да се срещнат с Господ Бог' .. и забележете мъжът,който е коментирал,не е българин,потребителското име му е: Фахри Тахинов. Изглежда възрастен,коментирал е следното ''ТРЯБВА ДА СЕ СЕБЕИЗПИТВАМЕ НА КЪДЕ СМЕ,И АКО ИМА ПРОБЛЕМ ДА СЕ ПОКАЕМ И ДА ПРОДЪЛЖАВАМА НАПРЕД'' и вижте само какви клипове http://www.vbox7.com/user:fahri_tahirov
    • Обичай,за да те обичат! •

Град
    ...
    Ще ме извинява авторът, но не разбрах клипчето.
    Сектите - против. Да се самоубиеш, понеже си грешен. Да изкупиш греховете си чрез грях. Не е правилно!
    Подтикващите деца към самоубийства трябва да бъдат съдени като убийци. Децата се предполага, че не могат да разсъждават правилно.
    ...

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от Ryapoff
    Децата се предполага, че не могат да разсъждават правилно.
    съгласен с малка поправка-МНОГО възрастни хора не могат да разсъждават правилно.

виж само тези 40-ина души които се стерилизират и самоубиват в чакане на космическият кораб на иисус да дойде и да ги вземе

http://www.youtube.com/watch?v=1Fvfo...eature=related

и ето го резултата от възрастта и зрелостта на всичките тези хора

http://www.youtube.com/watch?v=kqCYK_w8AAA

те са и млади и "средни"(но зрели), и дърти НО всичките вярват в тези глупости до толкова че да си вземат живота след това видео

според много хора, мен включително, да си искрено религиозен е признак за "неправилно" мислене защото с малко критика това може да бъде отхвърлено или поне смятано за вярно с "едно на ум" че е пълно с неистини и глупости (както и nameless в този форума). в момента в който започнеш да си променяш живота в името на нещо за което няма доказателства но има аргументи против значи си станал идиот.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Град
    Улицата
    Това е някой заблуден свещенник или нещо от сорта.Това са пъъъъъъъъълни гпупости.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Божее,тези неща са доста плашещи,пуснати от някакви болни мозъци,от секти,аз съм ПРОТИВ тези гадни секти,които подтикват все повече и повече децата да се самоубиват,защото са 'виновни за всяко сторено нещо и трябва да се срещнат с Господ Бог' .. и забележете мъжът,който е коментирал,не е българин,потребителското име му е: Фахри Тахинов. Изглежда възрастен,коментирал е следното ''ТРЯБВА ДА СЕ СЕБЕИЗПИТВАМЕ НА КЪДЕ СМЕ,И АКО ИМА ПРОБЛЕМ ДА СЕ ПОКАЕМ И ДА ПРОДЪЛЖАВАМА НАПРЕД'' и вижте само какви клипове http://www.vbox7.com/user:fahri_tahirov

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Ей сега почвам да живея живот на вина и разкаяние за греховете ми и ще се самоизям от яд, че се е случила да сбъркам в нещо. Това е едно от нещата, които ме дразнят най-много в християнството - че те учи не на живот, пълен с щастие и обич, а на живот пълен със съжаление за грехове, "смиреност" (което аз разбирам като осъзнаване и отдаване на безсилието пред всичко и всички), опити за натрапване на вярата, приети като "спасение" на душите на другите, и най-вече лицемерие и двойни стандарти (които няма смисъл да обяснявам, историята го е доказала).

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ryapoff
    Ще ме извинява авторът, но не разбрах клипчето.
    Сектите - против. Да се самоубиеш, понеже си грешен. Да изкупиш греховете си чрез грях. Не е правилно!
    Подтикващите деца към самоубийства трябва да бъдат съдени като убийци. Децата се предполага, че не могат да разсъждават правилно.

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Град
    Близко до Трансилвания
    Сега...признавам, че не съм от най-вярващите, но това вече е прекалено.Хората могат да вярват в каквото си поискат, но да започнеш да ,,клатиш" твърденията на църквата...Та тя е упора на толкова хора.В днешно време са единици хората които се разкайват за греховете си или нещо подобно.В днешно време няма време за разкайване...Това клипче според мен е за наивни хора, хора които са ,,сринати" психически и търсят някъква ,,светлина"...или ново начало.
    Относно сектите - тези хора лично за мен са психично болни...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си