- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много е странно , ненормално и ... смущаващо,абе ужасно е !
Хораа , здравейте ! Имам от скоро един проблем , който доста ме тревожи.Обичам свако си , но като свако и ми е готино да си бъбря с него , но понякога той се държи странно с мен.Още преди време бяха вкъщи с леля на гости и той искаше целувка.Цунках го по бузката , той каза,че искал муцунка (разбира се цитирам го) и просто го цунках по устните , а той ми пусна език :X ...тогава бях се паникьосала отвсякъде ... мина още малко време бяхме с майка в тях , леля и майка бяха в кухнята и ние гледахме един мач обаче лежахме на дивана . Бях малко болна и му казах да ми разтрие гърба,той обаче започна да ми прави масаж , като ме галеше и мен даже ме беше малко гъдел на някои места... после се насочи към една друга зона (мисля ,4е се досещате) , казах му да спре , но той продължи и в момента , в който влязоха леля и майка ми в стаята , той започна да ме разтрива по гърба , като коренно промени държанието си ... наистина не знам какво да си мисля вече, гадно ми е така , искам да спре и единствения начин е да се държа като пълно хлапе пред него иначе... нямам шанс , ужасно е плс дайте мнение и съвет,с който да опитам да променя нещата към по-добро естествено :S
Свако ти иска да удари младо яренце..
Ако го обичаш като роднина, си замълчи.Мисля, че ако кажеш нещо, ще разбиеш брака му.
Мисля , че не трябва да казваш все още не родителите си. При следваш такъв случай със свако ти , го заплаши , че ако не спре , ще кажеш на вашите. Ако това не даде ефект вече говори с родителите си . Те ще направят каквото е необходимо![]()
ами да ,съгласна съм , обаче ме е страх да не се отдръпне от мен ... в смисъл да му стане неприятно ,че го заплашвам така и да спре да се държи , както в повечето случаи , като "златния свако" ... ей тва ме плаши мен , а пък и ако нищо не направя , знам ли какво ще стане утрешния ден ,когато няма да ги има майка и леля да излязат от кухнятаа ? просто се ужасявам при тази мисъл...
На колко си години?
Според мен няма какво да го чакаш да те пипне отново. Ако бях на твое място още при първият път да съм казала на родителите си. Не ме интересува дали ще си има ядове с тях или дали ще разбиеш бракът му, но ти имаш права, които трябва да бъдат защитавани. След като е решил да те целува или опипва явно не го интересува толкова много дали ще си съсипе бракът. Най-малкото ще направиш услуга и на себе си и на жена му, понеже ако не си ти, то ще бъде някоя друга.
ами почти на 16 години съм , той много пъти ми е казвал , че съм секси ала бала и подобни ,ама го приемам като комплимент от негова страна , а не като намек ... казах ,че обичам свако си , той ми е близък роднина и няма как да не ми пука дали ще съсипя брака му , но и няма как да не ме е страх от ставащото . Все пак засега съм чула само 4 мнения , а това не е много убеждаващо.
Будала ли е свако тиа иначе сериозно, при първа възмомжност като останете насаме му кажи че се чувстваш неудобно от държанието му към теб и че ако продължи ще се принудиш да кажеш на родителите си, другото решение е да отбягваш всякви контакти с него апък да молиш за масажчета и дума да не става
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Авторке, това е форум, а характерното за форума е, че ще получиш 100 различни мнения.Никога няма да бъдеш убедена в нещо.
Често ли се виждате със свако си?
Със свако се виждам всеки ден . Ами да , съгласна съм ,че е форум , но все пак доста хора от тук са си направили изводи и са взели решението,което са мислели , че трябва да вземат , след като са прочели какво са написали съфорумниците им. Та ,аз именно това казвам и за сега не съм много сигурна в действията , които трябва да предприема.
Миличка...той си го съсипва сам и ти не си виновна за неговите действия. Понякога трябва да си леко егоист. Това, което прави той е незаконно и след време може да доведе до много травми от типа да не желаеш да те докосва мъж и тн. Баща ми така една възрастна жена го е опипвала непрестанно, когато е бил на 13. Това е довело до това, да го отблъскват даже и най-красивите жени до навършване на 27 му рожден ден. По-добре прекрати нещата още сега. Обади му се, пиши му по скайп или се вижте възможно най-скоро и поговорете. Кажи му, че той може и да не осъзнава, но действията му са ти неприятни и поискай от него да престане. Ако не разбере просто кажи на вашите и не се притеснявай за бракът му, понеже той си е виновен.Първоначално написано от nadiusha
Ти какво изпитваш към свако ти?Обич като роднина или нещо повече? Той на колко години е? Както по-горе казаха...... понякога човек трябва да е егоист и да мисли за себе си ,защото няма кой друг да помисли..![]()
Първоначално написано от 7227
Така , първо изтъквам , какво ВЕЧЕ казах , чувствам свако си като близък роднина , т.е. обичам го като роднина. Той е на 36 години. Други въпроси ?
Пак страничен въпрос ще ти задам, но се опитвам да съм максимално обективен.Защо се виждаш всеки ден със свако си?
Първоначално написано от FeelMyPain
Свако и леля имат магазин за кафе , който се намира в голяма близост до баба ми.Аз ходя там всеки ден и се засичаме просто.Пък леля ми ми е като сестра и съм свикнала свако да ми помага за разни неща като брат.Виждам го всеки ден по неволя просто, не си мислете ,че нарочно го правя.
Бих ти дала съвет да поговориш с него,просто да изясните нещата,защото и ти си объркана.Нека просто един нормален разговор да проведете.Той да разбере какво мислиш,ти да разбереш той какви намерения има към теб и така.Друг начин няма.Недей казва на вашите,излишни проблеми са според мен.Разбери се с него.Първоначално написано от nadiusha
![]()
Това ме интересуваше.И все пак мисля, че го правиш нарочно.Смисъл такъв, никoй не те е накарал на сила да ходиш при него.
Виж, свако ти е лош човек,човек който може да влезе в затвора,човек който бих смачкал, ако разбера, че има такива помисли към член от семейството ми.Знам, че не искаш да го осъзнаеш, но това си е простата реалност.
Моят съвет е да почнеш да се очуждаваш от него.Колкото и да го обичаш, винаги имай едно на ум, че той иска да се възползва от теб, а това е изнасилване, кръвосмешателство и педофилия.
Аз съм съгласна с това напълно, но има един проблем , че не знам как да подходя. Какво да му кажа , за да не стане конфузна ситуация или пък да не ми се обиди , пък и според мен трябва този разговор да започне при някой следващ път от похотливите му намеци ,които даже не знам какво са. Ммм просто се надявам да няма следващ път ....
[quote="nadiusha"] Какво да му кажа , за да не стане конфузна ситуация [quote]
Конфузната ситуация вече е станала, и не ти си я предизвикала. Колото и да го обичаш като твой свако, той те вижда по друг начин, и именно това е причината да се държи така с теб.
Ситуацията е грозна и тъжна, но е най-добре да се опиташ по някакъв начин да се примириш, че този страхотен човек няма да ти е приятел. Той не иска да ти е приятел. Той иска друго. И е по добре от теб да разбере, че няма да се случи.
И е по-добре и друг да го потвърди, по другия начин. Говори и с родителите си. Нека и те говорят с него.
Разбира се, не е добре да съсипеш нечие щастие (брак). То ако е щастие, добре. Говори с човека, и с когото още намериш за добре. И после го наблюдавайте, дано има промяна. Ако няма - той бракът така и така ще се съсипе с времето, ако участващите имат по малко акъл, говорете и с жената. И правете каквото намерите за добре.
Това са мойте 2 стотинки.
Можеби е време да се замислиш, че твоят "златен свако" не е златен. Излез от тая заблуда, това си е страшно.
Първоначално написано от FeelMyPain
ЗА ТОВА ДАВАЙ ! КАЖИ !![]()
Обичам държавата си.
Обичам роднините си.
Обичам траш и хеви метъла.
Обичам бира.
Обичам хората с добри сърца.
Извинявай предварително.Като те е толкова грижа за чувствата му,трай си,пък той ще си те изнасили и тогава ще ти дойде акъла.
Vanity..
Definitely my favorite sin.. ;]]
Мома,прочетох само първите ти 3-4 мнения,свако ти е педофил и се опитва да пробва постепенно дали ще се навиеш..
Can It All Be So Simple ?
Аз ако съм ще му бия 2 шамара още първия път като те е целунал и няма изощо да го жаля и ще си му го кажа дерекно ,че е гаден ,мазен педофил и да стой на далече от мен и пф много мразя сбъркани хора.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Първоначално написано от Princessani
Ти си мома с наднормено тегло която претендира че е обратна,старая се да намеря начин да не те окачествя като 'сбъркана'![]()
Can It All Be So Simple ?
е тя може да мрази и себе сиПървоначално написано от xinfamous
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай