- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много е странно , ненормално и ... смущаващо,абе ужасно е !
Момиче, покажи му на тоя твой перверзен свако, че неговата няма да я бъде. Дали с поведение или с думи му отрежи квитанциите, щото следващия път като нищо ще те изнасили и положението става зле...
Ако продължи да те занимава, информирай вашите и леля ти.
ами не можеш да го оставиш да продължава да те опипва.ноо не е и много хубаво да му съсипеш бракапредлагам ти да поговориш с него да го заплашиш или нещо такова да го накараш да спре без да казвош за да не го депресираш защото ако му съсипеш брака може да се озлоби и да се качи няколко стъпки понагоре от обарване
![]()
Поговори с него насаме .. ако не разбира от дума кажи на родителите си ..Не си длъжна да търпиш такова отношение ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Точно това не ми го направила , не те познавам , но съм сигурна , че не би , казваш го от странична гледна точка , ей за това ми писна от подобни мнения ... по - надолу пък Princessani написа:Първоначално написано от Princessani
пф много мразя сбъркани хора. Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Surprised
xinfamous:
Ти си мома с наднормено тегло която претендира че е обратна,старая се да намеря начин да не те окачествя като "сбъркана"
Като ще обиждаш недей пиши ! ( за принцесани)
А за xinfamous- Не съм с наднормено тегло , 48 кг съм. Не съм обратна,харесвам си момченца и няма нужда да се стараеш да търсиш начини да ме "окачествяваш" като сбъркана , понеже не си ти този , който ще ме окачествява като каквато и да била. Все пак благодаря ви за мненията , човек с какво ли не се сблъсква , търсейки най-удачното решение за проблема си.
^Той / тя не говореше на теб.
Въй да , сега го прочетох правилно , вие между вас си там се нареждате , пък аз ... айде едно сори от мене ,ама паля се от такива работи и затова го писах .
За мен,просто търсиш внимание.
Не мога да си го обесня в противен случай.Целува те 36 годишен чичко и ти пуска език (а може и баща да ти е) и ти продължаваш да ходиш у тях.Най-малкото дори и да не ти е роднина е гадно и отвратително.Не става въпрос да кажеш на вашите или не,ти си го търсиш , ама си го търсиш " с борината"..Продължаваш да ходиш до него и после цивриш,че те обарвал и прочие.
Какво ? Ще загубиш уважението и любовта му ли .. Леле той толкова те цени,ти така ще го нараниш , просто не е истина.
Брехх! Eдин обиждам,2ма се засягатПървоначално написано от nadiusha
![]()
Can It All Be So Simple ?
Поговори с родителите си явно не е "златния чичо",който ти описваш
Що за изказване ! Мислиш , че търся внимание ?Аз се панирах отвсякъде последния път,когато направи това,което описах ,че е направил свако ми ,а ти ми казваш,че търся някакво внимание и едва ли не сама съм го искала.Мила ,ако го исках , нямаше да ми е гадно , да ме е страх и да се чувствам по този начин,нямаше да искам съвети от непознати,защото не съм сигурна какво точно да направя.Разбира се има различни гледни точки,нормално е да си помислиш какво ли не , тъй като темата е странна,едва ли има тука такива,които са го преживели , но повярвай ужасно е и недей да казваш , че е просто защото искам внимание или си нямам друга работа,напротив.Първоначално написано от Harum_Scarum
Наистина търси внимание, то тва още първия път като е станало е трябвало да предприеме нещо, а тя си е мълчала като пън.
Какво правиш тогава там.. ?
ехаа 45 -50 кг съм , което е нормално , не съм обратна ,харесва си мъже и не мисля ,че съм нещо сбъркана.Просто мразя такива хора,с каква мисъл изощо тоя човек тръгва да я целува ,обарва ... та той е роднина преди всичко,а тя е и малка.А и може да направи нещо много повече от това ,ако тя си мълчи .Как да не са дразня на такива хора.Към авторката трябва сериозно да поговори с тоя човек и да му каже ,че така не става.Трябва да се вземи в ръце свакоти и да се спре всичко това.Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
sleda ot lubovta
Абе хора защо тръгвате с такава нагласа , какво сте тръгнали да ми се карате всички,като човек ви попитах за съвет , нямам нужда да споря с някой относно този въпрос.Ясно е какво мислите , не ми натрапвайте мнението си . Още по-малко да ме съдите за това , което съм направила, ами да , замълчах си , в такъв момент не знаех какво да направя, не ми се бе случвало , не избухнах, да така е , не отричам , че "мълчах като пън" , но все пак той ми е свако , а аз досега не съм чувствала такова отношение от негова страна.Мислех , че ще спре,но явно не .Извадих си необходимите изводи от прочетеното и мисля , че знам как да подходя,но нямам нужда от "съвети" под формата на обиди , упреци и тем подобни.Имаше хора,които гледаха обективно на нещата , както и хора,които просто минаваха да пишат, но благодаря на всички тия хора,които го направиха.
Много съм обективна даже.
Съвета ми е : Недей да ходиш там , той ще схване намека.![]()
Първоначално написано от Princessani
Бах' тез 40 килограма,кво напраи ти бе мома?! Пък мога да ти цъкна поне 10 мнения където се изказваш кво отявлено лезбо си.
Can It All Be So Simple ?
Това да се забавлявам с жена далеч неозначава ,че съм лезбика.Първоначално написано от xinfamous
sleda ot lubovta
Авторке, мисля, че всички се опитваме да ти кажем, че няма смисъл дори да ни питаш какво да правиш. Ясно е, че трябва тотално да го одрежеш без абсолютно по-никакъв начин да ти пука как ще се почувства той и прочие. Ума ми не го побира, как при такива действия от страна на този изверг може да се замисляш как би се почувствал той. Въобще не го жали, нужно ли е да ти казвам, че в други държави това е подсъдимо дори и най-малкото, което може да му се случи е провален брак. Замисли се, че ще направиш и едно добро за своята свата, като и покажеш какъв човек има до себе си. За нея нима не те е грижа? Ако толкова не искаш да се "разчува" просто спри да ходиш там и го отпиши, като човек с който можете да бъдете близки, всъщност можете, но не и по начина по-който искаш ти.
Ти си имала мозък в главата.Първоначално написано от Smrazqvashta
Само да те допълня, че и в България е подсъдимо.
аз мисля, че трябва да подадеш жалба или нещо подобно... това си е чиста педофилия... ако кажеш на леля си или на майка си, съм убедена че той ще отрече пред тях![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Мале как пък и го жали тоя педофил...
Стягай се и казвай на когото е нужно и да си решиш проблема преди да е станало по-лошо!
...Радвай се, че имаш идеалната възможност да разкараш тоя изверг от живота си, защото понякога психическия тормоз е много по-дълбоко скрит и повярвай ми, не е никак лесно да докажеш вината...
Именно заради това не исках да казвам , за да не каже , че си измислям и след това да ме е страх повече от него,защото като знае ,че мога да го издам ... ще промени тактиката.Първоначално написано от Hiph0pgirl
прочетох внимателно всички коментари ... относно авторката ..
имаш правото да се страхуваш ... според мен ...би трябвало да поговориш относно това с някой по-възрастен ... имам предвид психолог , не защото си луда или нещо такова , а за да ти се даде най-правилният съвет ! ...относно чичо ти ... свако ти * ... изобщо не се замисляй за него , но ... ако искаш да споделиш нещо на майка си или на някой от родителите си първо се увери , че те ще ти се доверят ! Пределно ясно е , че свако ти ще отрече ! Това е ясно ... но по- добре побързай с мисленето , защото незнаеш какви могат да са следващите му действия ! .... Немога да ти кажа какво бих направила на твое място защото наистина щях да съм в твоята ситуация ... травмиращо е ... А и последни думи !! ... СПРЕТЕ ДА Я НАПАДАТЕ ... ЯСНО Е ЧЕ ДОПУСКА ГРЕШКА КАТО ОТИВА САМА ПРИ НЕГО И ТО НЕ БУКВАЛНО ЗАРАДИ НЕГО ИЛИ ПРИ НЕГО ! та така ... бъди смела и разкажи на някой , на когото имаш най- много доверие
![]()
![]()
... късмет
skilletxx , благодаря ти . Опитала си се да се поставиш на мое място и си разбрала , че е адски гадно. Засега смятам да се отдалеча малко от него , а в последствие ако и това не подейства , ще разговарям с него .Ако по-нататък имам пак проблеми с него , дори след този разговор , вече ще информирам нашите за това , а ако не ми повярват , ще подам жалба в полицията.Това са мерките ,които реших да взема.Благодаря на всички , които писаха по темата .![]()