- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много е странно , ненормално и ... смущаващо,абе ужасно е !
няма проблем... просто за да помогнеш на някой трябва да му влезеш в положението
:P
охоо ти си на 16 аре човека е загорял ти не си малка остави го да бодне нещо пък и не е чужд човекПървоначално написано от nadiusha
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
секс , секс ,секс горе на черешата, чакай бе,то май не беше така
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Първоначално написано от skilletxx
Напълно съгласен съм с теб. Всички вече почнахте да я нападате и да си обсъждате кой колко бил дебел и незнам си кво
Гледам небето виждам теб.
Гледам звездите виждам теб.
Гледам луната виждам теб.
Е АРЕ МАХНИ СЕ ДЕ.
playboyche <<<< ако ти беше на нейно място щеше ли да поискаш някой твой РОДНИНА да те опипва , обарва и прочие ?? ... камо ли да се възползва от теб ? ... явно и ти си като свако и ...![]()
![]()
![]()
Не знам някой дали разбра, че на момичето му е интересно какво ще стане с любимия й свако, ако го остави да си прави каквото иска и се крие под купища оправдания.
OMG-Понякога се радвам,че моят чичо е най-готиният и същевременно ме обича само като племенница -.-.Виж какво ако не искаш да стане някакво кръвосмешение кажи на майка си примерно,защото повярвай ми говоренето насаме с него нищо няма да подобри.И ако ти се обиди-ами той губи и се държи просташки-първо затова,че те опипва,ЦЕЛУВА с език,после,че се сърди при положение,че си права.Как може и да си помисли да прави нещо такова с теб.Аз съм широкоскроена и отворена към новото,но връзка с член на семейството ми идва в повече![]()
ИЕП ! И аз си го мислих .Първоначално написано от henrietta
На твое място веднага, ама веднага, още при първото..там квото е станало..бих отишла при майка ми и леля ми!!
Не защото обичам да.."портя" а защото това меко казано НЕ е нормално!
Той ти е роднина, ти си дете!!
Да чакаш да те изнасили ли?!
А и за леля ти е по-добре да знае що за съпруг има...и да го държи далеч от семейството![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Да ,интересно ми е дали ще продължи , или като види ,че вече не му обръщам внимание ще спре.Наистина ми е интересно да видя реакцията му .Дано с това разбере , че каквото е направил то е до тук.Първоначално написано от henrietta
ако го остави да си прави каквото иска и се крие под купища оправдания.[/quote] - Ами първо , няма да го оставя да си прави каквото си иска , вече бях до тук и второ-тези "купища оправдания",които ти изтъкваш , са причини,поради които не ми е все едно.Ако беше друг човек нямаше да се държа така толерантно с него и най-малкото отдавна да го бях разкарала.Не знаете какви са били отношенията ни преди ,а именно свако - племенница и това много ме дразни , че ме нападате с някакви неща , които не са верни .Започвате да се задълбочавате не в решението , а тръгвате от изходната точка , т.е. аз .Е, не търсете в мен причината , не съм виновна аз ,че е станало така,както и не зависи само от мен дали ще продължи.Ако смятате да ме нападате още с идеи за това какво мисля и пр. , по-добре не пишете , няма смисъл да се обяснявам на хора,които си търсят "купища оправдания",за да кажат една свястна дума.
Ти май не разбираш човек като ти обяснява нещо по деликатния начин. : )
Ставаше въпрос от морална гледна точка какво правиш ти за да защитиш достойнството си от посегателства и то точно от човек, за който твърдиш, че ти е близък. Занижена ти е границата за правилно и грешно, което е доста притеснително, впредвид че твърдиш, че не е така. Бъди благоразумно дете и се грижи за себе си.
Ако не му се изрепчиш, ще разбереш, че твоя мил "златен свако" просто през цялото време е бил "дървен свако".Първоначално написано от nadiusha
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
тя може да му се изрепчи , но какви ще са последствията от това ? ...... най - много да си докара още по-лошо на главата и да няма отърване от него ...
както беше казало едно момиче от форума ... нали се сещате , че цититам " той е 36 годишен мъж и не му е проблем да я тръшне на леглото и да прави с нея каквото си поиска " ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Значи според теб правилното решение е да го остави да й бърка по п*тката? Един шамар и е готов. Освен това, когато майка й и леля й са влезнали вместо да се прави на чук можеше да се развика "какво правиш??"! Женска работа. Ето затова жените биват насилвани.
Dr3amy
нямах смелост да го направя ... и не знам дори защо, а можех ... просто панирах се от тази цялата ситуация , не знам вие как бихте постъпили ако сте ама изцяло на мое място ... лесно е отстрани да се говори и да се кори , но дойде ли момента за действие не всичко опира до това дали можем да променим ситуацията по някакъв начин или да спрем всичко , не ви ли се е случвало понякога да искате да крещите , а да не можете просто... ей така ми е на мене. Малко по-назад писах какво смятам да направя и то по ред на действията , ако някой го интересува да прочете и да не мисли,че смятам да продължавам да стоя със скръстени ръце.Първоначално написано от loliii
Ама и ти се изказа...Първоначално написано от loliii
![]()
По темата, не мога да се поставя на твое място, признавам си, но ето какво мисля, че бих направила, ако се намирах в такава ситуация:най-най-напред всиячески започвам да се стремя никога да не оставам насаме с вуйчо си. По някакъв начин бих опитала да разбера как биха реагирали майка ми и леля ми, ако им споделя случилото се (дали изобщо ще ми повярват, дали ще тръгнат да ме нападат и т.н.). Оттам нататък следват два варианта:ако майката и лелята са склонни да ми повярват, най-напред говоря с тях, след което ги оставям те да се разправят с него. Ако не са склонни да ми повярват, споделям на друг доверен човек, най-добре възрастен, за да имам солидна подкрепа, и морална, и физическа, и всякаква, като междувременно прекъсвам всякакви контакти с вуйчо си...ама абсолютно всякакви!
Съжалявам, че се изказвам грубо, ама защо тя да е жертва? Тя не е насилена /все още/, нито пък е направено нещо против нейната воля. Имам въпрос към авторката - ти какво си напарвила до момента, че да спреш това? Нищо. Еми като не си направила абсолютно нищо започвам да си мисля, че ти е харесало. Хенриета е абсолютно права.
Dr3amy
Аз пък си мисля, че е в паника. Когато човек е паникьосан, логичното и практично мислене не му се отдава особено, да ти кажа. Пък и въобще не е задължително изнасилването вече да е факт, за да се чувстваш като жертва.
Ама та тя сама каза, че изчаква да види докъде ще се стигне. Ако се чувства насилена до къде може да се стига повече? Момичето просто не е добре с психиката. То свако й е психопат, сигурно и леля й е психопатка... та кво остава за нея? Еми сори ама гените са си гени. А и щом тя няма доверие на собствените си родители да им се оплаче явно цялото й семейство не е стока. Не знам ама моите родители биха повярвали на всяка моя дума. Няма да слушат ши*ания ми свако!
Dr3amy
Виж кво loliii изобщо няма да ти позволя да говориш така за леля ми , още по-малко за семейството ми.Вече казах , щом ще обиждаш и ще укоряваш , не пиши по темата.Нямам нужда от подобни мнения и хора , които ще описват семейството ми като психопати.Единствената психопатка си ти , понеже не искаш да видиш с очите си какво се случва и си измисляш разни глупости."Подкрепата ти" е напълно безсмислена. Вземи си промени ника на психо идиот , ще ти отива.
Абе, и ти си права, но ги има всякакви и никога не можеш да бъдеш на 100% сигурен нито, че момичето наистина е свястно, но не знае какво да прави, нито че е "психопатка по наследство" и всъщност се кефи...
Първо, ако ще си променям ника ще бъде психо идиотКА щото съм момиче. И второ, ти защитаваш 36-годишен педофил, още по-зле за него, защото отгоре на това ти е и роднина, пък да не те помисля за психо ли? Чакаш да видиш дали ще спре? Мисля, че си достатъчно голяма, че да разбереш, че няма да спре. А и да спре - достатъчно извратено е това, което е направил. Тъй че остава алтернативата просто нещо да ти куца, щом още се чудиш и маеш кво да правиш. А и когато ти е казал да го целунеш по "муцката" си го напарвила, нали? Целуваш по устата свако си??? Ти направо си му се дала.Първоначално написано от nadiusha
А и "подкрепата" ми не е безмислена, защото просто тя не съществува. Не те подкрепям - укорявам те, заради тъпите ти действия и затова, че сама не знаеш кво правиш.
Dr3amy
Съгласна съм, но повече ми клони към второто. И не съм казала, че наистина се кефи. Просто има изкривени представи за интимните отношения между роднините. Не го приема за достатъчно извратено, че да направи нещо. Просто "уж" трябва да се направи нещо по въпроса, защото свако ти да те пипа отдолу и да те целува с език не е особено нормално, но... си мисли "е проблемът не е толкова сериозен, че да направя нещо адекватно по въпроса. Айде ще попитам във форума и ще мина метър. Така за себе си ще знам, че съм нормална, защото съм направила НЕЩО!"Първоначално написано от Qnkishhh
![]()
Мойто момиче, ти всъщност нищо не правиш.
Dr3amy
Откъде си толкова сигурна,че вече не съм взела мерки ?
Ами сигурна съм. Дори да ми кажеш, че си се оплакала на цру пак няма да ти повярвам
Dr3amy