- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много е странно , ненормално и ... смущаващо,абе ужасно е !
Ако щеш ми вярвай , решила съм какво да правя , пък ти ме укорявай ,колкото си щеш .Намерила с кой да се заяжда и обижда вече ... пиши си ,квото искаш.
Айдеее, стига сте се драпали. С каквото сме могли, като съфорумници, помогнали сме. Който искал да трови, тровил, който искал отговори, получил ги е! Край, точка, the end, Ende, конец, finito...!
Ако това, което си написала е истина - значи си едно наистина тъпо момиченце. Това не е смешно, а жалко.
Жалки са хората като теб, които нямат смелост да се изправят и да потърсят помощ. А стоят като дървета и нищо не предприемат.
Не ми е ясно как това ще стане и ти няма да споделиш веднага на майка си или някой друг по-голям, който ще те защити.
Защото това, което е станало не е нормално. И колкото и да го обичаш това за мен не е свако, а един гнусен и болен човек.
Знам, сигурно си се панирала тогава, но това изобщи не те оправдава.
И знаеш ли защо? Защото ти сама си му дала втори шанс да се "изгарви" с теб, като си му казала да те разтрие.
Ако ти си едно нормално и умно момиче нямаше да постъпиш така.
Аман от боклуци.
Сега и whysosad ли ще оплюете, защото не успокоява авторката с трогателни думи и не е съпричастна на "болката" й?
П.П. Ок, Qnkishhh, спирам
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Айде следващия ... оф писна ми , заключвайте я тая и тема и да се спре , щото пък АМАН ОТ МНОГОЗНАЙКОВЦИ. Много искам да ви видя тези хора ,които ме обиждате само как бихте постъпили, пак ще кажа , лесно е да се говори , да се укорява и пр. Действието е друго нещо.Вий пак сте тръгнали да ми се правите на големите разбиратели . Благодаря за компетентността , обаче ми писна да ви чета тъпотиите. Аз не съм била нормална ,аз това ,аз онова , много пък знаем дали вий сте нормални ... айде стига вече ,че съжалявам защо съм искала помощ от тука.То е ясно ,че сте тъпи тийнчета ,които само гледат да се нахвърлят на плячка .. пфф
Получи достатъчно съвети, укори, дори подигравки. Май верно е време за ключ.
авторке незнам какво се учудваш,ако си очаквала да получиш само позитвни отговори не си намерила мястото...
Напълно съм съгласна Sh@d0w , ама отрицателните отговори бих ги приела, ако бяха малко по-човешки. С тия нападки и обиди не мога да се примиря ,честно .Не съм пуснала темата ,за да се заяждам с някой или пък защото съм решила ,че съм луда и ей така да питам хората какво мислят... пфф тва въобще не е начина да кажеш на един човек ,че не е прав , не мога да върна времето назад , така че ... просто ще променя това време,което идва.
Така е... Тук е пълно с расисти, сексисти, хейтъри а има и няколко фашиста.Първоначално написано от Sh@d0w
I am not an artist I am a fucking work of art!
Да whysosad
е прав/а само боклуци като теб не биха предприели мерки! Няма какво да се обиждаш така си е.![]()
... въпрос на мнение , не ме познаваш,тръгваш да ме обиждаш , психопатка ли не бях ... сега боклук станах .. ае да сте живи и здрави .
Всички олигофрени, които обиждат авторката, защо не се опитате да се поставите на нейно място?Сигурно ще ви е много лесно да вкарате в затвора ваш близък човек или роднина, нали?Зад копчетата всички сте мега силните и давате адски добрите съвети, ама ако опре до вашия гъз се чудите в коя миша дупка да се скриете.Спрете да гледате телевизия и излезте от филма, щото наистина се помислихте за някакви. Вънка слънце пече, излезте,порадвайте му се, и се надявайте да ви удари някой слънчев удар.
nadiusha, заключвам.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!