Хораа , здравейте ! Имам от скоро един проблем , който доста ме тревожи.Обичам свако си , но като свако и ми е готино да си бъбря с него , но понякога той се държи странно с мен.Още преди време бяха вкъщи с леля на гости и той искаше целувка.Цунках го по бузката , той каза,че искал муцунка (разбира се цитирам го) и просто го цунках по устните , а той ми пусна език :X ...тогава бях се паникьосала отвсякъде ... мина още малко време бяхме с майка в тях , леля и майка бяха в кухнята и ние гледахме един мач обаче лежахме на дивана . Бях малко болна и му казах да ми разтрие гърба,той обаче започна да ми прави масаж , като ме галеше и мен даже ме беше малко гъдел на някои места... после се насочи към една друга зона (мисля ,4е се досещате) , казах му да спре , но той продължи и в момента , в който влязоха леля и майка ми в стаята , той започна да ме разтрива по гърба , като коренно промени държанието си ... наистина не знам какво да си мисля вече, гадно ми е така , искам да спре и единствения начин е да се държа като пълно хлапе пред него иначе... нямам шанс , ужасно е плс дайте мнение и съвет,с който да опитам да променя нещата към по-добро естествено :S