Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
За мен,просто търсиш внимание.
Не мога да си го обесня в противен случай.Целува те 36 годишен чичко и ти пуска език (а може и баща да ти е) и ти продължаваш да ходиш у тях.Най-малкото дори и да не ти е роднина е гадно и отвратително.Не става въпрос да кажеш на вашите или не,ти си го търсиш , ама си го търсиш " с борината"..Продължаваш да ходиш до него и после цивриш,че те обарвал и прочие.
Какво ? Ще загубиш уважението и любовта му ли .. Леле той толкова те цени,ти така ще го нараниш , просто не е истина.
Що за изказване ! Мислиш , че търся внимание ?Аз се панирах отвсякъде последния път,когато направи това,което описах ,че е направил свако ми ,а ти ми казваш,че търся някакво внимание и едва ли не сама съм го искала.Мила ,ако го исках , нямаше да ми е гадно , да ме е страх и да се чувствам по този начин,нямаше да искам съвети от непознати,защото не съм сигурна какво точно да направя.Разбира се има различни гледни точки,нормално е да си помислиш какво ли не , тъй като темата е странна,едва ли има тука такива,които са го преживели , но повярвай ужасно е и недей да казваш , че е просто защото искам внимание или си нямам друга работа,напротив.