- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си почистя веждите
момче съм, искам да си ги почистя ама ме е страх да не ги омажа много
има ли някакви насоки..![]()
Искам да са по-..чисти и малко по-тънки, но не изписани, с чупка и т.н.![]()
Нека да не се получава поредната дискусия за това дали е гейско или не - Просто не ми пука
снимка![]()
http://store.picbg.net/pubpic/7A/2C/...bc52bb7a2c.JPG
тук не изглеждат много големи, но по принцип са сии големи
Не бързай, оглеждай и двете постоянно, за да са еднакви и не много ощетени. Отскубвай само косъмчета "извън реда на веждата" Можеш да пробваш и това: http://www.youtube.com/watch?v=PugziVUikEg
good luck :P
Навий някоя твоя аверка с хубави вежди да ти ги оформи![]()
Аз съм скубала веждите на 2 момчета и стана доста добре![]()
Само гледай да не те обацка някоя съмнителна кака, че да останеш без вежди![]()
[: When life gives you lemons, squirt juice in your enemy's eyes :]
с пинсета ?!![]()
![]()
не сериозно, защо не идеш на козметик-обясни й как искаш да ти ги направи, че не искаш да са тънки, а просто да ги "почисти" малко и тва е..
^^ Мхмм.. ако не искаш на козметик най - добре някоя приятелка. :PПървоначално написано от TopNotchGlamorChick
Btw.. имаш мн яки очии.. <3 ;дд![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Не ходи на козметик, защото много гейски ще ти ги направи. Кажи на няква твоя позната да ти ги направи.Малко скубане ти трябва да станат добре, малко отгоре и отдолу трябва да се поизчисти.
tell me what i wanna hear . .
Аз бих махнала само това. И нищо друго, защото ще изглежда неестествено.
Не те съветвам да ходиш на козметик, защото после много хора се оплакват, че не им харесва как са ги направили.
А ако идеш при приятелка, има риск да си прави каквото иска, пък и не виждам причина защо тя да може по-добре от теб да ги направи.
Ако решиш да ме послушаш, скуби косъм по косъм, внимателно, отдолу нагоре (за това място, което посочих), оглеждай непрекъснато как е станало, да не направиш някоя беля. Накрая сложи крем. И да знаеш, че може да ти стои малко бяло там, където си скубал, заради тена.
Моля ти се недей да си пипаш веждите /освен ако не е много,много наложително/.
Момчетата тотално се превърнаха в момичета..![]()
а според мен и не е наложително...не си като бухал,веждите ти са страхотни...само ще стане по-злеПървоначално написано от MidnightTornado
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Точно този потребител има нужда от скубане на вежди.
Все пак е фен на лейди Гага и не харесва спорт.
По-добре по-бързо да се осъзнава и да минава на левия бряг, такива "мъже" не ни трябват.
ако толкова искаш,ходи на козметик.Козметичката ще ти ги оправи най-добре.
Човекът пита нещо и веднага почнахте да се заяждате, ей -.-
Няма нищо лошо в тва, примерно само малко отдолу да ги пооскубе..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
http://www.youtube.com/watch?v=v9CgbJuWg5o
е по тоя урок праих мойте и станаха мн яки
...
да но след като се " пострижат " няма ли да станат по големи космите ..
смисал след като ги скубиш после даже излизат по тънки и малки .. а след като ги отрежиш ще станат по дебели и големи .. ? така ли е
ако ги обръснеш ще станат по големи за постригване не съм чувал
поне аз с мойте не съм имал проблеми до ся
...
И за колко време ти порастват
оу, само не и тва !!!Първоначално написано от tfk94
един приятел кво си беше причинил на веждатаа по тоя начин![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
ем то зависи ама ако ги пострижиш така както на клипа го дадаха 1 месец сигурно няма ги мислиш после
...
Ти каза че си си ги постригал нали ? И за колко време ти растат защото от клипове вяра нямам![]()
преди 1 седмица за 1 път
за сега разлика не виждам
...
Заради теб и аз утре ще кръцна малко от моите![]()
Помислих, че са веждите на момиче, честно, кой идиот ти втълпи идеята, че трябва да ги пипаш изобщо?!Първоначално написано от KumchoValcho