- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За тези които слушат Hip Hop & R&B
Мислите ли,че съвременният рап е пълен shit?Какво ви кара да мислите че Oldschool рапа е по добър от този,който слушаме в днешни дни?Кой за вас е най - добрият рапър на всички времена и в момента? Лично мнение (Аз си падам доста повече по съвременния рап.Разбира се уважавам всички Oldscool испълнители като 2PAC,Biggie,Big Pun,Notorious BIG и т.н,но все пак мисля че в днешно време за да правиш много пари и добра кариера в този аспект е нужно да се придържаш към новите неща,ако искаш да имаш популярност и фенове.За мен в момента най-добрия рапър е Gucci Mane следван от Lil Wayne и all Cash Money,Young Money Family.) Free Weezy!!Free Boosie!!
Priceless..
Днешните рапъри с малки изключения са пълни, ама пълни смешници.
А искам да те питам как може да слушаш тоя уеин като има хора като Everlast, Immortal Technique, B-Real, Eminem, The Game, Ice Cube и тн?
Те тея дет' за теб са най - добрите ми звучат повече поп отколкото хип хоп сериозно! И тея фрийта (последните двама) даже не съм ги чувала, а лил уейн стана известен заради баща си според мен. Аз не го харесвам, има само една добра песен, много се лигави за да е рапър !
п.п. 'Що по дяволите си написал Биги и Ноториъс Биг след като т'ва е едно и също ?!
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Аз Old School не слешам много-много. С времето обаче осъзнавам, че сега това не е никакъв рап(с малки изключения). Например тоя Уейн не струва нищо и въобще всички тия, които използват autotune. От живите рапъри най-много ме радва T.I. Това момче продължава да прави хубав рап. Преди две години направи 2-3 комерса, за да натрупа пари и слава, но всичко останало от неговото творчество е качествено.![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Еми да кажа и аз нещо.Старата школа са си изградили идеали и те наистина вярвят в тях.За тях жените са само едни уличници,пеят за бедноста,разликата между бели-черни,политиката и колко е трудно да успееш в живота.Текстовете им имат смисъл с една дума.Докато на уеин(визирам само него защото тои се води за наи-ярък представител) пее за подобни неща, но тои реално никога не се е сблъсквал с тях и това лигавото пеене ако го наричаш рап пък на.Затова пускаи си иситнски рапъри и се кефи на тях
Има ли смисъл изобщо да говорим по този въпрос?
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
като момчето споделя как да не му отвърнеш ще си слуша оня олигавник,все пак трябва му покажем правилния пътПървоначално написано от elito0o0o0
Остави детето да слуша помия бе.. После ми разправят, че разбират от музика... ето на ...Първоначално написано от slicky
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Българският рап е пълна помия Някви измислени като Daneca, 100 kila, Криско и т.н. нищо не струват. Признавам само една група, която е наистина добра, и не е Respect. А колкото до другите T.I. ми е идол и наистина прави много добър рап. Lil Wayne, Eminem много ми мрънкат и хич не ги понасям. Като цяло много малко в днешно време струват. Друго си е 2pac, класика.![]()
tell me what i wanna hear . .
Първоначално написано от settingSun
няма начин. no way.
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
посмях се на някои изцепки тука... бг рапа не е само 200 кила, дриско и компания, сеш се? Има доста по-стойностни хора, които правят мноооооого, ама мноооооооооооооооого по-стойностна музика от някои изброени.. като изключим българските като Sensei, DenYo, по-старите на Wosh, FARS, Logo5... (обосновете се ако ще ги плюете, поне да не се смея излишно)... има oldies but goodies - Cypress Hill, House of Pain, Onyx, Shyne, Masta Ace, Common, Cunninlynguists, Atmosphere... истински рап, стойностен рап... смислен рап! Не помии кой кви пара изкарва, кви коли кара и кви жени чука..
TI, Usher, Lil Wayne и подобните "The Voice"-дришльовци... има нещо, което е лигаво при тях... и ритъма е друг...
Lil Wayne за мене пък е толкова нищожен милия, че просто нямам думи да ти опиша.. След, като питаш за мене най - добрия е Еминем![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
много точен коментар +1Първоначално написано от Tempest
![]()
Първоначално написано от Acquire
![]()
Can It All Be So Simple ?
Lil Wayne ми е много гнусен ... а от българските "любимци" са ми Гейнгста Гейнгста Продакшън, както сами са се нарекли. Нее, такава пародия няяяяма просто ... И тръгнали да ми стават политици. Само като си помисля, как са се набутали в тукашния ГЕРБ и след няколко годинки може тея създания да ни управляват, лошо ми става.![]()
a starry-eyed idealist ;]
аз слушам доста рядко, но поне когато слушам, слушам нещо читаво, а не помии![]()
Ти въобще слушал ли си T.I. или говориш само на изуст. Изслушай целия Fuck A Mixtape и кажи кое му е лигавото. Изслушай песните 24s, You don't know me, Motivation, Bankhead, Touchdown. Има още много, но ти стигат и само тези, за да разбереш какво представлява T.I. Но наистина хип-хопа загива и вече няма кой да го спаси. Много взеха да стават тея изпълнители еднодневки, които праят 1-2 комерса и после изчезват някъде да си харчат парите.Първоначално написано от Tempest
![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UZ3Kl61Vz5I[/youtube]
Това е разбиващо.
Audio ergo sum
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yzjLNCBIj_Q&feature=related[/youtube]
ей ви олд скуул.
Аз не съм фен на рапа/хип-хопа, да не говорим за българските 'хитове'. Музиката ми е много еднотипна, няма динамика, бла-блаОт всички до сега изброени признавам Еминем - новите му и по-смислени парчета, както и T.I.
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Crunk AiNT DeAD
Lil Jon бе хора.....
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Закво поствате конкретни изпълнители и песни след като човек сам трябва да си ги открие? Рапа трябва да ти е като чекия брато,правиш си го,кефите,обаче не го показваш пред другите.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Can It All Be So Simple ?