.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Смяна на видеокарта

Изгоря ми дъното на единия комп и се чудя дали могат да се появят някакви проблеми, ако му взема видеокартата (GeForce FX5500) и я сложа на другия комп, който е с GeForce FX5200. Възможно ли е да стане нещо като например да ми изгори някоя част или изобщо нещо да се повреди ? Не съм правил подобни манипулации преди и се притеснявам да не ми се развали и този комп, че нямам възможност в момента да купувам нови части.

Няма абсолютно никаква опасност!!! Преди време на един приятел видео картата му прегряваше и беше точно GF FX5200 с пасивно охлаждане, пък на мен ми беше останала една излишна GF FX5500 та му я дадох временно (подарих) и сега е страшно доволен...

мерси много за отговора

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...
    Даже няма нужда и драйвъри да сменяш, нито да ъпдейтваш BIOS. Вадиш старата, слагаш новата, включваш компютъра.
    Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?

Песимистът казал:
    -По-лошо не може да бъде!
    А оптимистът отговорил:
    -Може, можеee!

А инае доволен ли си от нея?Не ти ли е малко шумна?аз съм с нея и ми прави голям проблем,особено вечер
    Усмихни се,живота е кофти

Ами да, доволен съм. Вентилатора и се беше прецакал и вчера ходих да купувам нов и в момента нямам никакви проблеми със шума.

Цитирай Първоначално написано от Steady
    Ами да, доволен съм. Вентилатора и се беше прецакал и вчера ходих да купувам нов и в момента нямам никакви проблеми със шума.
    За да удължиш живота на новия вентилатор се налага от време на време да се почиства перката и от задната част на вентилатора да се смазва оста, която се върти във втулката...

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Няма абсолютно никаква опасност!!! Преди време на един приятел видео картата му прегряваше и беше точно GF FX5200 с пасивно охлаждане, пък на мен ми беше останала една излишна GF FX5500 та му я дадох временно (подарих) и сега е страшно доволен...
    Аххх ти отвори един ИТ магазин мн оборот ще има

Цитирай Първоначално написано от RadioMan
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Аххх ти отвори един ИТ магазин мн оборот ще има
    Мисля да почна да предлагам "онлайн" обслужване и отстраняване на компютърни проблеми...

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    Мн добре си го измислил в тези проблеми наи вече тряя да има и рубрика за интернет връзката как да се оправим с нея щото 60 процента лошата връзка се дължи от нашите машини не от доставчика няма да е зле да пуснеш и няколко програми които имат ефект за проблема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си