- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Смяна на видеокарта
Изгоря ми дъното на единия комп и се чудя дали могат да се появят някакви проблеми, ако му взема видеокартата (GeForce FX5500) и я сложа на другия комп, който е с GeForce FX5200. Възможно ли е да стане нещо като например да ми изгори някоя част или изобщо нещо да се повреди ? Не съм правил подобни манипулации преди и се притеснявам да не ми се развали и този комп, че нямам възможност в момента да купувам нови части.
Няма абсолютно никаква опасност!!! Преди време на един приятел видео картата му прегряваше и беше точно GF FX5200 с пасивно охлаждане, пък на мен ми беше останала една излишна GF FX5500 та му я дадох временно (подарих) и сега е страшно доволен...![]()
Даже няма нужда и драйвъри да сменяш, нито да ъпдейтваш BIOS. Вадиш старата, слагаш новата, включваш компютъра.
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
А инае доволен ли си от нея?Не ти ли е малко шумна?аз съм с нея и ми прави голям проблем,особено вечер
Усмихни се,живота е кофти
Ами да, доволен съм. Вентилатора и се беше прецакал и вчера ходих да купувам нов и в момента нямам никакви проблеми със шума.
За да удължиш живота на новия вентилатор се налага от време на време да се почиства перката и от задната част на вентилатора да се смазва оста, която се върти във втулката...Първоначално написано от Steady
![]()
Аххх ти отвори един ИТ магазин мн оборот ще имаПървоначално написано от doomkillerr
![]()
Свържи ги в SLI режим.
Мисля да почна да предлагам "онлайн" обслужване и отстраняване на компютърни проблеми...Първоначално написано от RadioMan
![]()
Мн добре си го измислил в тези проблеми наи вече тряя да има и рубрика за интернет връзката как да се оправим с нея щото 60 процента лошата връзка се дължи от нашите машини не от доставчика няма да е зле да пуснеш и няколко програми които имат ефект за проблема