По заглавието 50% схванахте че ще говоря за любов Това велико чуство което те кара да летиш,да се издигнеш във въздуха и да се треснеш в някоя табела . Та посъщество че цял ден мога да търкалям глупости.

Попринцип не съм лош човек,гледам да не наранявам хората,но понякога се случва...Моя проблем е любовен четириъгълник(математика,м атематика...) От няколко месеца нещо не излизам много на срещи защото честно казано не бях срещнал момиче което да си заслужава.Наскоро се запознах с 3 момичета (по отделно) но в един и същи ден с едната ме запознаха като излизахме приятели,втората я срещнах на прибиране,а третата я срещнах в един сайт(хетрик демек )
И трите страшно ми допаднаха,красиви са,умни,имаме доста общи интереси общо взето и трите много ми харесват.Едната е на 17(колкото мен) и е симпатяга.Очевадно ме хареса защото постоянно ме търси.Другата е на 15 и тя е симпатяга,но може би малко се разминаваме по интереси с нея иначе и тя ме хареса.Третата е на 18 е тя е много хубава,много си допаднахме но не съм сигурен че ме харесва.
И с трите се познаваме от 1 седмица(че и отгоре) и сме се срещали по 2 пъти.Не са се виждали не се знаят една друга.
Та какво бихте направили на мое място и какво ще ме посъветвате Познаваме се отскоро и не искам да им се нахвърлям от първата семица но искам да разбера с коя имам най-голям шанс.Искам съвет какво да направя ( попринцип рядко съм сериозен винаги се лигавя и обръщам всичко на смешка но сега за първи път съм толкова сериозен за нещо...тая любов ме развали и омекна... )

Аре нахвърляйте ми се И ако някой смята да ми се лигави по темата ще му пратя мексиканската мафия !