.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

тъпа любовв

Преди 4-ри месеца се запознах се едно момче в един саит .Така той ми поиска скайпа аз му го дадох почнах ме да си чатим. Всеки ден ми пишеше чата ни продължаваше околко 3 4 часа понякога и повече. Един ден пак си чатихме и той ме попита дали искам да излезем аз така отказавах му 2 3 пъти и накрая се реших да изляза с него . И така започнахме да излизаме един ден в скаипа ми каза че искал да ми каже нещо и аз му кзах ми казваи и тои ми каза че не било за скаип и искаше да се видим уговорихме се и така на другия ден се видяхме . Започнахме да си говорим нещо ,а аз все повече се чудех какво иска да ми казва макар да знаех че ще ми каже, , че ме харесва . И вече не можех да не се здържа да не го попитам , попитах го нали имаше там да ми казваш нещо и той ми каза че съм му била симпатична и изпитвал чуства към мен ,а аз като пълен идиот се засмях и нищо не му отговорих ацки се претесних нз от какво и аз .Започнах да му говоря врели некипели направо нз ;д .Тогава още не бях мн сигурна че го харесвам .И сега не сме се виждали отдавна ацки ми е гадноо понякога направо почвам да плача за него виждам че е налиния ,но не ми пише не искам да му пиша офф и аз нз защо сиг да не му досаждам или пък да си каже оо тая шматка са е сетила за мене пфф закво ли да и пиша да се занимавам с лапета . Аз съм на 14 ,а той е на 17 . уфф закво ли си дадох скаипа на него закво ли почнах да излизам с него само ми трябваше тфа поредното влюбване което сиг ще трае 1 година или 2 . Когато някои го прочете цялото сигурно ще си каже поредната тъпа и банална история в тоя саит ;дд ама понеже нямам мн добри фр на които да им споделям тука трябва да е

О,мила..я се стегни!Пиши на момчето кажи му,признай му и се кефи не си трай !!!Може пък и той все още да има чуства към теб!Айде успех..
    ... And when I'm gone,
    just carry on don't mourn,
    Rejoice every time you hear the sound of my voice
    Just know that I'm lookin' down on you smiling
    And I didn't feel a thing so baby
    don't feel no pain, just smile back ...

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Щом си толкова влюбена все още в него му пиши колкото се може по-бързо, защото може все още неговите чувства към теб да не са загаснали. Недей да чакаш, защото с времето той може да си хване някоя и така ти тъкмо ще се усмелиш да му пишеш, апък той тогава най-много ще те нарани! Аз ако бях на твое място щях да му се извиня и да му кажа, че и аз го харесвам и изпитвам нещо и така. Опитай пък, може късметът да е все още на твоя страна!

Пиши му няма от какво да се притесняваш, признай му, че го харесваш и недей се притеснява

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Пише се адски, не ацки... По проблема ти - пиши му, няма от какво да се притесняваш, нищо не губиш. Успех!

Цитирай Първоначално написано от xrusinka
    Пиши му няма от какво да се притесняваш, признай му, че го харесваш и недей се притеснява
    Усмихни се,живота е кофти

i spo0red men e taka ;d trqa da my kaish vs i to0i mno qsno ako te har 6e se saglasi da izleete i pak da hoite ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си