- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приятеля ми се държи странно
прииятеля ми се сържи странно напоследък ... днес сутринта стана и замина без дори да ми каже че заминава сега ми казва че ще излиза с приятели на кафе ..... до преди 2 месеца всичко си бе наред а сега той крие нещо според мен не знам какво да правя вече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Говори с него.За тази промяна в него трябва да има някакво обяснение.
хах, и аз за тая тема се сетихПървоначално написано от Whoopdedoo
Еми,кво очакваш .. прокълнала си го хванало го е ток в тоалетната :XПървоначално написано от Backspace93
![]()
![]()
Да и мойта приятелка се държи странно днес си сипа вода без да ми каже просто не знам какво да правя вече ;( ;(
В тоя форум съм от 2 дни и даже аз забелязах, че приятеля и е редовен тук заедно с нея. Или се чудите к'ва простотия да измислите за да привличате внимание във форумите или въобще нищо нямате в главите си.Първоначално написано от Whoopdedoo
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Естествено, че ще се тревожиш. Уж си барРман, пък тя сама ще си сипва вода, и то без да каже.Първоначално написано от Barrmana
ШОК И УЖАС!
LadДИ нещо такова,не модератора ми някаква друга , за нея се сетих аз.
нямам намерение да превличам внимание към мен или когото и да било .... просто питам но нали има малки лапета та едва ли не се правят на големи .... просто питах .... не съм вещица или нещо щото ако аз стана и замина тъй рано сутринта той ще ми вдигне скандал ... това с кафето също го хванах в лъжа .... каквото и да го питам няма да получа отговор
Ако под малки лапета визираш мен си се пообъркала и продължавам да не виждам смисъл, да пускаш тема относно постъпката на приятеля си, във форум, в който той явно чете и пише редовно освен ако не търсиш публичност - нищо друго не можеш да постигнеш тук.Първоначално написано от LDto
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
може да има друга
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Може да има много причини, поради които се държи така.Ние не може да знаем защо е тази промяна.Най-добре поговори с него![]()
Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪