.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: ПОМОЩ!!!

Hybrid View

ПОМОЩ!!!

Така-знам, че се повтарям, но искам лично да помоля за помощ...По принцип съм много слаба, но имам корем, който ужасно много ме дразни и искам да го сваля.На строги диети не издържам-2-3 дни най-много...Не съм от най-активните т.е. не спортувам често(на седмица един път да отида на фитнес или на бягане).Абе с две думи-падам си леко мързел. :D МОЛЯ ВИ кажете ми някой по-лек режим за отслабване...Искам да сваля този проклет корем!!!

Мерси предварително...

Re: ПОМОЩ!!!

Цитирай Първоначално написано от thehappykid
    Не съм от най-активните т.е. не спортувам често(на седмица един път да отида на фитнес или на бягане).Абе с две думи-падам си леко мързел.
    Ти сама си го каза. Ако искаш да имаш стегнаго тяло единственото решение е спорта, щом досега почти не си тренирала бързо ще ти се отрази а и сега е лято (предполагам нямаш много за учене и т.н) отдели време да ходиш често във фитнес залата или някъде да тичаш

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    За да махнеш корема трябва да го стегнеш. Пробвай с коремни преси.
    Не е толкова трудно, а и ако в началото се измаряш много бързо ги прави по 30-40 сутрин. Всеки ден ги увеличавай иии така.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Знам, че коремните преси не са трудни...Понякога като имам муза да правя коремни преси, правя над 100. Почти всеки ден правя коремни преси, но нищо не става... :(

С диета не се махам корем, с нея се отслабва. Стегни го, прави упражнения за корем, но най - препоръчаните са коремните преси. Айде успех

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

карай колело, на мен мн ми помогна нито паласки ще имаш нито корем по 1 час на ден стига

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си