- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отслабване !
Моля за помощ за да отслабна навсякъде ! Висок съм 1.85 и тежа 100-102 кг. Живея в Испания и въпроса ми е как да смъкна 10-15 за около 20 дена ? дори и да са по малко килата важното е да почна да смъквам.Не искам никакви добавки да пия.
Прави всяка сътрин на гладно Pump It Up. Това е филм с разни упражнения. Може да си го изтеглиш от Замунда. Освен това намали храната.![]()
Хохохо за 20 дена 20кг-в ред ли си?После ще ги качиш тройно.Спри мазгочите,сладките,хляб и спортувай.Оф има хиляди такива теми
Кажете нещо което да действа.Какво кажете ще го правя но до 20 дена трябва 8 кила да смъкна.
Еми квото и да си говорим отслабва се с ГЛАД и СПОРТ..
тва Pump it up ли е кво е не мисля, че е подходящо 1 за момче, но и като цялопо добре тичай сутрен, ходи на фитнес, коремни преси .. не знам ти ще си прецениш
Спираш всякакви тестени, сладки, пържени и мазни храни.. газираното..
Яж повече плодове и зеленчуци, бяло месо, яйца, млечни продукти..
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265983
едни и същи теми, толкова ли не можа да се разровиш из форума?![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Горните постове вие четете ли??
Той трябва да свали 20кг!Как ще тича 30 мин не знам.
Започни с бързо ходене или каране на коло(може и вело)
Във фитнеса трябва интензивност.Правиш много кратки почивки 10-15 сек.
За храненето малко ще ти е шок ако почнеш да гладуваш.Първо спри слодкото,газирното и всички други боклуци.
Може да се ориентираш и към някакъв спорт по твое желание.![]()
Проблемът е че след 4 седмици си идвам в българия и трябва да смъкна 10 кила поне.20 кила няма как да ги смъкна но, на 10 ще е добре.Без фитнес ако може за ходене да но, без бягане.Яденете каквото кажете такова ще ям.
Ем, пич, то не става така-щракваш с пръсти и почваш да отслабваш.Просто няма как за толкава малко време да свалиш толкова килограми, нужни са ти постоянство и воля.Спазвай някакъв режим, ограничавай се откъм недотолкова полезните неща, спортувай ии нещата ще си се наредят от самосебе си.
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Добре предложете ми някаква диета която да действа дори и по 2-3 кила на седмица ще е добре ! Кажете някакъв режим или нещо и ще го спазвам просто незнам какво да правя.
А как искаш да ослабнеш с 20 кила за 20 дена? Това е невъзможно, а ако е е НЕЗДРАВОСЛОВНО. Бавно, но качествено за организма ти. В темата, която DarkKisss ти е предложила се описва как да отслабнеш.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Поредната пълна глупост, в никакъв случай не се отслабва с глад, а с добре изграднена диета + фитнес, защото като сваляш килограми силовите тренировки са не по-малко важни от диетата.Първоначално написано от katericArofl
Абе то 10 килограма се славят и за 1 ден, защото все пак тялото е 70% вода и ако знаеш какво да правиш можеш, но това се практикува от спортисти да влезнат в категория, и после се връщат тези килограми че и малко отгоре много бързо.
с глад се сваля мускулна маса, а не мазнини.. не го разбрахте значи.
и да, режима който ти е предложила DarkKisss е страхотен.. успех![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ако искаш чак толкова бързо,мини на белтъчната..
Можеш да видиш нещата по два начина :
Една бутилка на половина празна или на половина пълна ! Ти избираш..
То, за да си направи режим пак ще ГЛАДУВА, защото щом е тези кила значи си похапва.. някаде в поста ми да съм казала без храна..Първоначално написано от play23
![]()
Ми спортувай трябва ти движение. Килограмите няма да се свалят сами, ако нищо не правиш.Яж три пъти на ден умерено. Спри чипсове,дюнери и не знам с кво още се тъпчеш, ама трябва да ги няма в менютото ти.Пий повече вода, течности като цяло и яж салати сега е лято не се тъпчи с пържоли и т.н
tell me what i wanna hear . .
Първоначално написано от ispanecaa
![]()
![]()
![]()
И каквото и да говорите, с гладуване се отслабва, но вредно и с много лоши последствия.
Няма да гладува ще има около 6 хранения по малко, като храните са съобразени да забързват матаболизма. Самото по-често хранене също го забързва. Но няма да се чуства глад.Първоначално написано от katericArofl
Една моя приятелка отслабна за 3-4 дни със 5 кила като яде някаква странна супа. Майче беше зеле и лук, не помня точно каква беше... :( При първа възможност ще я питам и ще пиша!
Еми не знам за него, но при мене няма 2-5-10 хранения се съм гладна известен период докато организма ми привикне към по-малко хранаПървоначално написано от play23
Сутрин: половин грейпфрут преди тренировка (не консумирайте грейпфрут в случай, че приемате лекарства, понеже той е единственият плод в света, който блокира разграждането в черния дроб на приетите лекарства и не позволява тяхното отделяне от организма); 20 минути велоергометър, 5 минути гимнастика, 85 коремни преси, 20 повдигане на таза, 3х20 повдигане на краката на 45 градуса, 20 на степер с всеки крак; 4/5 супени лъжици мюсли с обезмаслено прясно мляко; 40 минути ходене пеша
Обяд: задушени зеленчуци с ориз или риба на скара + салата от зеле и моркови; 40 минути ходене пеша
Следобед: по желание - гимнастика/йога/тай чи; 1 морков; горски плодове (без боровинки); зелен чай
Вечеря: препечена филийка със сирене + 1 домат (по желание 1/2 яйце); 40 минути велоергометър; 40 минути въртене на обръч; 20 коремни преси
* През целия ден пийте много вода (2/3 литра)
* Ходете колкото се може повече пеша. За една приятна разходка от 6 часа по магазините с приятелки губите близо 3 килограма.
Както виждате с този режим може да сваляте и по 2-3 килограма на ден. Какво остава за една семица?
Тази програма е много приятна. Не изпитвате глад и заедно с това отслабвате и оформяте тялото си! свалих 8 кг за една седмицарешила съм да ми стане начин на живот щом не изпитвам глад
![]()
дано да съм помогнала :)
kotka155, сериозно ли мислиш, че сегашните ти килограми ще се задържат, ако спреш тая диета, като в нея ядеш колкото едно пиле и се бъхтиш като муле?! Още повече, че противоречи на всичко, което казват, че е здравословно - че закуската трябва да е най-богатото хранене през целия ден, че води до проблеми с бъбреците да пиеш толкова много вода, а и всеки може да види, че тоя режим е прекалено натоварващ.![]()
аз съм вегетарианка от 6 годинии съм свикнала на здравословна храна имах някой неправилни навици в храненето но сега с тази диета всико е супер
![]()
И аз съм вегетарианка, това пък какво общо имаше?! Егати, измислила си си някаква нездравословна диета и след няколко години ще си докараш я камъни в бъбреците, я някоя язва.Първоначално написано от kotka155
Поне не си проповядвай изсмуканите от пръстите потенциално вредни диети по форумите.