.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Отслабване !

Моля за помощ за да отслабна навсякъде ! Висок съм 1.85 и тежа 100-102 кг. Живея в Испания и въпроса ми е как да смъкна 10-15 за около 20 дена ? дори и да са по малко килата важното е да почна да смъквам.Не искам никакви добавки да пия.

Прави всяка сътрин на гладно Pump It Up. Това е филм с разни упражнения. Може да си го изтеглиш от Замунда. Освен това намали храната.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Хохохо за 20 дена 20кг-в ред ли си?После ще ги качиш тройно.Спри мазгочите,сладките,хляб и спортувай.Оф има хиляди такива теми
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Кажете нещо което да действа.Какво кажете ще го правя но до 20 дена трябва 8 кила да смъкна.

Супер фен Аватара на katericArofl
    Еми квото и да си говорим отслабва се с ГЛАД и СПОРТ..
    тва Pump it up ли е кво е не мисля, че е подходящо 1 за момче, но и като цялопо добре тичай сутрен, ходи на фитнес, коремни преси .. не знам ти ще си прецениш

Спираш всякакви тестени, сладки, пържени и мазни храни.. газираното..
    Яж повече плодове и зеленчуци, бяло месо, яйца, млечни продукти..

Град
    На стадиона за бягане.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265983

едни и същи теми, толкова ли не можа да се разровиш из форума?
    Running is my drug and I am overdosed ..

Горните постове вие четете ли??
    Той трябва да свали 20кг!Как ще тича 30 мин не знам.
    Започни с бързо ходене или каране на коло(може и вело)
    Във фитнеса трябва интензивност.Правиш много кратки почивки 10-15 сек.
    За храненето малко ще ти е шок ако почнеш да гладуваш.Първо спри слодкото,газирното и всички други боклуци.
    Може да се ориентираш и към някакъв спорт по твое желание.

Проблемът е че след 4 седмици си идвам в българия и трябва да смъкна 10 кила поне.20 кила няма как да ги смъкна но, на 10 ще е добре.Без фитнес ако може за ходене да но, без бягане.Яденете каквото кажете такова ще ям.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Ем, пич, то не става така-щракваш с пръсти и почваш да отслабваш.Просто няма как за толкава малко време да свалиш толкова килограми, нужни са ти постоянство и воля.Спазвай някакъв режим, ограничавай се откъм недотолкова полезните неща, спортувай ии нещата ще си се наредят от самосебе си.
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Добре предложете ми някаква диета която да действа дори и по 2-3 кила на седмица ще е добре ! Кажете някакъв режим или нещо и ще го спазвам просто незнам какво да правя.

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    А как искаш да ослабнеш с 20 кила за 20 дена? Това е невъзможно, а ако е е НЕЗДРАВОСЛОВНО. Бавно, но качествено за организма ти. В темата, която DarkKisss ти е предложила се описва как да отслабнеш.
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

Голям фен Аватара на play23
    Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    Еми квото и да си говорим отслабва се с ГЛАД и ...
    Поредната пълна глупост, в никакъв случай не се отслабва с глад, а с добре изграднена диета + фитнес, защото като сваляш килограми силовите тренировки са не по-малко важни от диетата.

Абе то 10 килограма се славят и за 1 ден, защото все пак тялото е 70% вода и ако знаеш какво да правиш можеш, но това се практикува от спортисти да влезнат в категория, и после се връщат тези килограми че и малко отгоре много бързо.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    с глад се сваля мускулна маса, а не мазнини.. не го разбрахте значи.
    и да, режима който ти е предложила DarkKisss е страхотен.. успех
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Ако искаш чак толкова бързо,мини на белтъчната..
    Можеш да видиш нещата по два начина :
    Една бутилка на половина празна или на половина пълна ! Ти избираш..

Цитирай Първоначално написано от play23
    Поредната пълна глупост, в никакъв случай не се отслабва с глад, а с добре изграднена диета + фитнес, защото като сваляш килограми силовите тренировки са не по-малко важни от диетата.

Абе то 10 килограма се славят и за 1 ден, защото все пак тялото е 70% вода и ако знаеш какво да правиш можеш, но това се практикува от спортисти да влезнат в категория, и после се връщат тези килограми че и малко отгоре много бързо.
    То, за да си направи режим пак ще ГЛАДУВА, защото щом е тези кила значи си похапва.. някаде в поста ми да съм казала без храна..

Ми спортувай трябва ти движение. Килограмите няма да се свалят сами, ако нищо не правиш.Яж три пъти на ден умерено. Спри чипсове,дюнери и не знам с кво още се тъпчеш, ама трябва да ги няма в менютото ти.Пий повече вода, течности като цяло и яж салати сега е лято не се тъпчи с пържоли и т.н
    tell me what i wanna hear . .

Супер фен Аватара на WaterLilly

Re: Отслабване !

Цитирай Първоначално написано от ispanecaa
    как да смъкна 10-15 за около 20 дена ?

И каквото и да говорите, с гладуване се отслабва, но вредно и с много лоши последствия.

Голям фен Аватара на play23

То, за да си направи режим пак ще ГЛАДУВА, защото щом е тези кила значи си похапва.. някаде в поста ми да съм казала без храна..
    Няма да гладува ще има около 6 хранения по малко, като храните са съобразени да забързват матаболизма. Самото по-често хранене също го забързва. Но няма да се чуства глад.

Една моя приятелка отслабна за 3-4 дни със 5 кила като яде някаква странна супа. Майче беше зеле и лук, не помня точно каква беше... :( При първа възможност ще я питам и ще пиша!

Няма да гладува ще има около 6 хранения по малко, като храните са съобразени да забързват матаболизма. Самото по-често хранене също го забързва. Но няма да се чуства глад.
    Еми не знам за него, но при мене няма 2-5-10 хранения се съм гладна известен период докато организма ми привикне към по-малко храна

[size=18]моята диета[/size]

Сутрин: половин грейпфрут преди тренировка (не консумирайте грейпфрут в случай, че приемате лекарства, понеже той е единственият плод в света, който блокира разграждането в черния дроб на приетите лекарства и не позволява тяхното отделяне от организма); 20 минути велоергометър, 5 минути гимнастика, 85 коремни преси, 20 повдигане на таза, 3х20 повдигане на краката на 45 градуса, 20 на степер с всеки крак; 4/5 супени лъжици мюсли с обезмаслено прясно мляко; 40 минути ходене пеша

Обяд: задушени зеленчуци с ориз или риба на скара + салата от зеле и моркови; 40 минути ходене пеша

Следобед: по желание - гимнастика/йога/тай чи; 1 морков; горски плодове (без боровинки); зелен чай

Вечеря: препечена филийка със сирене + 1 домат (по желание 1/2 яйце); 40 минути велоергометър; 40 минути въртене на обръч; 20 коремни преси

* През целия ден пийте много вода (2/3 литра)
    * Ходете колкото се може повече пеша. За една приятна разходка от 6 часа по магазините с приятелки губите близо 3 килограма.

Както виждате с този режим може да сваляте и по 2-3 килограма на ден. Какво остава за една семица?
    Тази програма е много приятна. Не изпитвате глад и заедно с това отслабвате и оформяте тялото си! свалих 8 кг за една седмица решила съм да ми стане начин на живот щом не изпитвам глад дано да съм помогнала :)

kotka155, спри да пускаш това съпбщение в различни теми. В една беше достатъчно.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

kotka155, сериозно ли мислиш, че сегашните ти килограми ще се задържат, ако спреш тая диета, като в нея ядеш колкото едно пиле и се бъхтиш като муле?! Още повече, че противоречи на всичко, което казват, че е здравословно - че закуската трябва да е най-богатото хранене през целия ден, че води до проблеми с бъбреците да пиеш толкова много вода, а и всеки може да види, че тоя режим е прекалено натоварващ.

аз съм вегетарианка от 6 години и съм свикнала на здравословна храна имах някой неправилни навици в храненето но сега с тази диета всико е супер

Цитирай Първоначално написано от kotka155
    аз съм вегетарианка от 6 години и съм свикнала на здравословна храна имах някой неправилни навици в храненето но сега с тази диета всико е супер
    И аз съм вегетарианка, това пък какво общо имаше?! Егати, измислила си си някаква нездравословна диета и след няколко години ще си докараш я камъни в бъбреците, я някоя язва. Поне не си проповядвай изсмуканите от пръстите потенциално вредни диети по форумите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си