.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

нормално ли е ..

Здравейте има нещо което много ме притеснява забелязах че клиторът ми расте на една страна смисъл както трябва да е точно в средата той е на една страна.

Re: нормално ли е ..

Цитирай Първоначално написано от sousito
    Здравейте има нещо което много ме притеснява забелязах че клиторът ми расте на една страна смисъл както трябва да е точно в средата той е на една страна.
    одрежи го и на мен 1ния ташак ми е по малак ако не верваш потърси малко по надоло и ще намериш темата

Цитирай Първоначално написано от CTPAXX
    одрежи го и на мен 1ния ташак ми е по малак ако не верваш потърси малко по надоло и ще намериш темата
    логично бе умник а колкото до рязането н мисля че е смешно

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Еми няма какво да направиш. Пък до колко е нормално не мога да ти кажа, моя си седи послушно.

Човешкото тяло НЕ Е симетрично ! На мъжете едната топка ВИНАГИ е по-голяма от другата. При някои жени малките срамни устни са по-големи от големите при други лявата/дясната срамна устна е по-голяма от другата и куп други неща. Не си машина да си направена по точно определен макет... Нема да се плашиш

Цитирай Първоначално написано от Awesomness
    Човешкото тяло НЕ Е симетрично ! На мъжете едната топка ВИНАГИ е по-голяма от другата. При някои жени малките срамни устни са по-големи от големите при други лявата/дясната срамна устна е по-голяма от другата и куп други неща. Не си машина да си направена по точно определен макет... Нема да се плашиш
    +1

не е нормално
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Нормално е.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Сигурна ли си, че не си внушаваш, защото честно казано дори не мога да си го представя как ше стане това "разместване" ..

Голям фен Аватара на xinfamous
    Расте на 1 страна,брех че гадна дуда ще имаш :X
    Can It All Be So Simple ?

Може би е решил да прави завой нанякаде
    Big cock is here

и моя е така пък никой досега не се е оплакал

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Спрете да се ебавате с момичето...

Аз съм на същото мнение като Awesomness

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото

Докато не видя не вярвам Давай снимка да се защитиш Расте ти,мозъка ти расте на криво ! Кли*ора и растял,абе чувате ли се????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си