.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    целуни го?
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Хъм.. ами ако си срамежлива ии не искаш направо без причина да го целунеш направи така:
    Ако ти е направил някаква услуга, изпратил те е или просто от радост, че го виждаш го прегърни и целуни.. ако му хареса считай, че целувките ви са уреденни

Супер фен
    kiss me baby и ще те цуне

Ако толкова държиш той да е пръв:или го изчакваш да събере смелост,или го подтикваш.За най сиг го целуни щом имаш зор.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Охх,поредния "проблем"..
    Защо трябва предварително да се уговорите,
    че искаш да се целувате..
    Щом той не действа - действай ти...
    Да ви имам проблемите...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от DamnAngel
    Хъм.. ами ако си срамежлива ии не искаш направо без причина да го целунеш направи така:
    Ако ти е направил някаква услуга, изпратил те е или просто от радост, че го виждаш го прегърни и целуни.. ако му хареса считай, че целувките ви са уреденни
    Зак'во връщаш стари теми? Нямате ли мозък?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

отидете на кино и там просто го целуни
    Падам , ставам и продължавам
    За света може да си просто човек, но за един човек може да си целия свят ♥

щом ти е гадже значи си е само твой и можеш да си правиш каквото искаш с него (имам предвид за гушкане,целуване и т.н.).Не го питай,а действай...няма от какво да се срамуваш !!!

Re: мии пакк целувки ..

Цитирай Първоначално написано от LadDy
    става вапрос за целувките ! Как да накарам приятеля си да се Целуваме ? някфо тъпо ще е да му кажа - цЕЛУВАЙ МЕ ! Помогнете ! = [
    Първо: Какво е това момче което не иска да целуне приятелката си ?! Според мен нещото което ви превръща от просто приятели в двойка е целувката.Целувката е проява на чувства и едва ли не е доказателство на любовта,привличането, харесването ... както искаш го наречи. Второ: Ако му е първата целувка е нормално да се бави, но все пак заедно сте...твърдиш,че сте гаджета а не те целува.Според мен в основата на това стой нещо друго,предполагам че е неопитен и се притеснява да не обърка нещо... Единственото разумно според мен е да поговорите очи в очи защо не иска да те целуне.
    [img][/img]

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Кво толкова се притесняваш?!Отиваш при него и го целуваш щом ти е гадже няма да се дръпне или да те удари.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Темата е леко отпреди 2 седмици и на авторката надали вече това й е проблем...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Ами има няколко варианта.. 1вия е като си пишете по скайп да му пратиш целувка и да му кажеш искам си я.. 2рия е ти да действаш първа ,но едва ли ще го направиш .. а ако го направиш ЕВАЛА момиче 3тия ако отедете на кино и случайно се озовете един до друг .. няма начин да не се целунете 4-тия ако се разхождате някаде или сте седнали някаде ти да му кажеш "Студена ми е " той ще те гушне след това повярвай ще последва целувка 5-тия ако му пращаш някакви знаци и той ги разчете дай Боже Айде успех от мен и дано скоро усетиш вкуса му

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    целуни го?
    Не, не става, тя е sRамежLifkaa. Пък и как така, тя е момиче, как ще прави първата крачка към каквото и да е о0
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Смятай колко трябва да е бавен, че да се нуждае да го подсеща да я целуне. Действай ти, какво ще му се обесняваш.

Град
    Испания.

Re: мии пакк целувки ..

Цитирай Първоначално написано от LadDy
    става вапрос за целувките ! Как да накарам приятеля си да се Целуваме ? някфо тъпо ще е да му кажа - цЕЛУВАЙ МЕ ! Помогнете ! = [
    Когато усетиш че ти е готино с него и се забавлявате. кажи му да си затвори очите, и го целуни. а ако пита що да си ги затваря измисли нещо... сигурен съм че ще му хареса и няма да забрави този момент никога, така както и ти.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

ее как може да сте гаджета и да се срамувате да се целувате ?! Ние тука дори не ходим,, пък още малко секс ш праим
    ♥ Всичко е позволено, важното е да не те хванат ; ))~
    Still got feeling you are my passion ;x ♥

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Направо започни ти да го целуваш.
    +1

ми незнам затрудняавш сме с въпроса си

Обичам те !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си