- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на ващите татуировки
Във Варна цените на татуировките започват от 40-50 лева.. В по-малките градове е даже по-евтино..Първоначално написано от divacheee
какво разбирате под "добро" студио нямам представа..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Кажи ми добро студио във Варна.. уча във Варна и нямам намерение тук да си правя татус.. За сега се колебая между трима татуисти .. наистина доказали се .. Мърфи (София), Радо (Габрово) и студиото на Смоков ..
Само на тези хора бих се доверила.. нито едно отрицателно мнение не съм прочела за тях по форумите .. и именно при тези хора стартовите цени са 80-100 лв..
Мдам...ще почне да течеПървоначално написано от Greennight
![]()
Еми да ти кажа моите и двата татоса са правени във Варна и нямам оплаквания нито откъм стерилизация на студиото, нито като качество на материали и работа. Това, че трима са най-добри в България (за което евала наистина), не означава, че няма и други добри и талантливи татуисти.Първоначално написано от divacheee
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
ужасПървоначално написано от whitebunny
![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
http://prikachi.com/images/698/2641698E.jpg малко е снимано от далече,ама ..
Наистина косата е оплескана, като гърчещи се червеиПървоначално написано от whitebunny
Humans need fantasy to be human.
Да, слънцето на Годсмак е.Първоначално написано от TheNewReligion
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Исках да е нещо малко и да не се вижда през цялата година
http://prikachi.com/images/508/2645508M.jpg
Ако се чудите какво значи това е B i J и значи Bon Jovi
За някои е глупаво че я направих но вече мина година и нещо и не съм съжалила.За мен значи много.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Такъв татус струва поне 30-40 кинта,сами си правете сметката.Първоначално написано от SunShinePearl
ок,да речем,че искам да си направя 2 малки татуировки зад ушите,колко ще ми излязат примерно?
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Моя приятел е татуист и няма да вземе повече от 20-25 лева за такава татуировка. Обаче той не работи в студио.. Там най-вероятно ще ти вземат малко повечко.Първоначално написано от VerryBerry
Трагедията е пълна...
Първоначално написано от Greennight
![]()
![]()
много се изсили правех я в студио 25 кинта
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Е ок,близко бях,5 лева разлика....Виждал съм почти същия на големина татус на китка само,че надписа беше "Левски" и човека ми каза,че му е струвало 40 лева в студио в София.
HexGirl ,колко пари ти излезе първата?Първоначално написано от HexGirl
И според вас колко ще излезе нещо такова http://prikachi.com/images/922/2652922T.jpg
120![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
абее вие луди ли сте за такива малки татуировки 80-90 лв. В Габрово правят най-евтините татуировки... и ги правят доста добри татуисти- доказали се.. ии работят на много ниски цени аз ще си правя след около месец може би.. но ето на един приятел http://prikachi.com/images/784/2846784O.jpg - правена е в Габрово и цената беше 40 лв !!!!
![]()
Утре ми е часа..Стискайте ми палци![]()
Ето го и първият ми татус.Направих го преди около 2 години понеже моторите са ми много голяма слабост![]()
Втория го направих защото това ми е любимия символ и като цяло ме влече египетската митология ( сори за качеството )
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Аз искам да попитам тези с татуси на врата,тъкно се бях навила да ходя да си правя,обаче ме наплашиха,че боли ужасно много и че няма да издържа...Дайде и вие мнение...?
Успех мила! Пиши какво е станало,и пусни снимкаПървоначално написано от Harum_Scarum
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.