.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: промяна

промяна

според вас човек,който винаги е бил мързелив и е гледав све повъртостно на ученето и на всичко останало можге ли да се промени.Да седне да учи,да стане по-сериозен и амбициозен и такъв човек може ли да постигне нещо в живота си?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Това зависи само и единствено от дадения човек.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Това наистина си зависи от дадения човек..
    Няма значение,че е бил мързелив и гледал повърхностно на ученето..Ако този човек има желание и е готов да се бори,за да постигне целта си - то тогава къде е проблема..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на sasha_90
    Всичко е възможно.Ако имаш воля,можеш да го постигнеш.

Наистина си зависи от волята
    I guess you're too afraid to show your feelings...

Много ясно, ноо такива дето го казват само да си почешат езиците ги знаем ние ...
    типичен пример е моя съученик:
    "Аз Жоре, догодина ... ... ...." иии догодина същия хуй
    така си и завърши човека НА МАГИЯ ...
    риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Хах! "Вълка, козината си мени, но нрава не." Може да се промениш, обаче винаги ще си знаеш, че това е просто една лъжа, която прикрива истинската ти същност. С времето ще се научиш и вече няма да ти е трудно да лъжеш и да се правиш на някакъв какъвто не си. Или ако наистина има промяна, то тя няма да бъде породена то много труд, а от самото съзряване на човека и тази промяна ще идва бавно, бавно с годините.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

може то това да се промениш не значи само да го искаш значи да почнеш и да посветиш много време на целта си

Град
    Russe
    Абе да излезе на вън да види клошарите и след това да мисли дали иска да не уче и да стане като тях или да уче и да се издигне и да постигне всичко

Голям фен Аватара на unicorn_f
    може

Аз бях много сериозен и амбициозен човек до 4ти клас .Сега ще съм 8ми и съм решена че пак ще почна да се старая малко по малко.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Да,може... през цялата година много ме мързи и нищо не поглеждам но накрая уча като за световно искарвам 6-ците ии минавам с 4-ри Мога да съм така през цялата година ама просто ме мързи

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Всичко е възможно.Ако имаш воля,можеш да го постигнеш.
    ++++++++

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Разбира се ! Всичко е възможно, стига да го искаш и да работиш с постоянство и търпение за него.

Цитирай Първоначално написано от SorrowEyes
    Разбира се ! Всичко е възможно, стига да го искаш и да работиш с постоянство и търпение за него.
    +++
    I guess you're too afraid to show your feelings...

Re: промяна

Цитирай Първоначално написано от teodora87
    според вас човек,който винаги е бил мързелив и е гледав све повъртостно на ученето и на всичко останало можге ли да се промени.Да седне да учи,да стане по-сериозен и амбициозен и такъв човек може ли да постигне нещо в живота си?
    НЕ

Стига човекът, да има силна воля и да има силно желание, разбира се, че може да стане нещо от него!

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Може , да . Но човекът трябва да има търпение, да не се отказва лесно, да не губи постоянство и най-важното - да не се отказва . Така рано или късно ще го постигне .
    Love is everything!

Този човек (ти ) кой клас е?
    ..::Човек никога не знае::..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си