.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на Seductress

Хора, притеснявам се

Докато ходех с бившия си приятел, имаше едно момче от неговата компания, което ме харесваше. Макар, че вече от почти 2 месеца не излизам с тази компания, имам чувството, че това момче е обсебено от мен. Преди няколко дни се съгласих да идем да тичаме заедно. Той се държа съвсем нормално, но всеки ден ми пише в скайп по няколко пъти, вчера ми изпрати клип с изцяло мой снимки. Попринцип той е малко странен и понеже аз съм един от малкото хора, които се държат мило с него, той се е лепнал за мен. Нямам нищо против да сме приятели, но не мисля, че той е на това мнение. Държанието му ме притеснява. Кажете какво да правя....

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Може би те смята за много добър приятел,щом казваш,че ти си от малкото хора,които се държат мило с него!

Супер фен Аватара на radeberger
    Кажи му , че не искаш да сте нещо повече от приятели .

Дистанцирай се. Ограничи контактите си с него до минимум. Режи го, и то не по деликатния начин - нека разбере, че не ти е приятно да си с него и да се научи да приема отказ.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Поговори с него, като за начало ?!
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Кажи му всичко което мислиш

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Дистанцирай се. Ограничи контактите си с него до минимум. Режи го, и то не по деликатния начин - нека разбере, че не ти е приятно да си с него и да се научи да приема отказ.
    Тя не е казала че и е неприятно с него ... а че не иска повече от приятелство ...

Така като гледам на живо нямате проблеми, държи се нормално. Проблеми имате в интернет пространството. Решение - направи нов скайп или стой инкогнито На твое място не бих му казала, че досажда или че искаш да сте само фр, щото не си сигурна, че те харесва. Може би си е просто такъв.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Обясни му,че искаш единствено и само приятелство от него.

Град
    in the reality : )
    Занимавате се с хора, които лесно стигат до маниакалности, виждате, че са от онзи тип характери, на които като им подадеш пръст ти отхапват ръката, но въпреки това се държите мило с тях и им давате надежди. Следващият път не се занимавай с някви си там, дето не разбират от намеци и се влюбват в първото момиче, което им каже здрасти.
    А сега просто директно го отрежи и му кажи какви са ви отношенията да сте на чисто. Кажи му истината - че тези клипчета и това постоянно натрапване ти се струва малко ненормално.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на Seductress
    Благодаря за отговорите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си