- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хора, притеснявам се
Докато ходех с бившия си приятел, имаше едно момче от неговата компания, което ме харесваше. Макар, че вече от почти 2 месеца не излизам с тази компания, имам чувството, че това момче е обсебено от мен. Преди няколко дни се съгласих да идем да тичаме заедно. Той се държа съвсем нормално, но всеки ден ми пише в скайп по няколко пъти, вчера ми изпрати клип с изцяло мой снимки.Попринцип той е малко странен и понеже аз съм един от малкото хора, които се държат мило с него, той се е лепнал за мен. Нямам нищо против да сме приятели, но не мисля, че той е на това мнение. Държанието му ме притеснява. Кажете какво да правя....
![]()
Може би те смята за много добър приятел,щом казваш,че ти си от малкото хора,които се държат мило с него!
Кажи му , че не искаш да сте нещо повече от приятели .
Дистанцирай се. Ограничи контактите си с него до минимум. Режи го, и то не по деликатния начин - нека разбере, че не ти е приятно да си с него и да се научи да приема отказ.
Поговори с него, като за начало ?!
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Кажи му всичко което мислиш![]()
Тя не е казала че и е неприятно с него ... а че не иска повече от приятелство ...Първоначално написано от mArMaLaDkA
Така като гледам на живо нямате проблеми, държи се нормално. Проблеми имате в интернет пространството. Решение - направи нов скайп или стой инкогнитоНа твое място не бих му казала, че досажда или че искаш да сте само фр, щото не си сигурна, че те харесва. Може би си е просто такъв.
Обясни му,че искаш единствено и само приятелство от него.
Занимавате се с хора, които лесно стигат до маниакалности, виждате, че са от онзи тип характери, на които като им подадеш пръст ти отхапват ръката, но въпреки това се държите мило с тях и им давате надежди. Следващият път не се занимавай с някви си там, дето не разбират от намеци и се влюбват в първото момиче, което им каже здрасти.
А сега просто директно го отрежи и му кажи какви са ви отношенията да сте на чисто. Кажи му истината - че тези клипчета и това постоянно натрапване ти се струва малко ненормално.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Първоначално написано от mArMaLaDkA
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!