.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: косъмчета

Hybrid View

косъмчета

нормално ли е от един корен да ми излизат два косъма .. ? попринцип си ги махам на всякъде със самобръсначка,но после където е останало ги скубя с пинсета и съм забелязала,че някъде има и по два

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Мисля че е нормално аз имам такива на ръцете
    Humans need fantasy to be human.

Супер фен Аватара на girl91
    Случва се дори от едно място да излизат по три косъмчета.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Може и 4 да са ето защо самобръсначката не е добро решение за обезкосмяване аз дори оназ работа не съм си браснал със самобрасначка-само кола маска и ако излезе някое косъмче със пинсета, а под мишниците имах 2-3 косъма и ги махам с пинсета-като видя някой с обръснати мишници-много грозно изглежда щото си личи-трябва или с кола маска или както аз още докато имам само 2-3 косъма да ги махна с пинсета и да не се занимавам повече

Град
    София

Косми

Нормално е да излизат по 2 и 3 косъма от 1 корен - това се нарича сгъстяване! Обикновено това се случва, когато ги бръснеш или скубеш. Представяш ли си какво ще стане с космите по лицето след 1-2 години като ги скубеш или махаш с крем!?

може да е странно но съм пробвала да се епилирам под мишниците ... и тряа да ви кажа , че изобщо не боли и е ефикасно

Град
    W O N D E R L A N D
    е, не боли с епилатора под мишниците, на мен ми гъделичкаше ама все пак първо свикнах с краката и после чак там, щото ще боли зверската

По принцип това се получава, защото се обезкосмяваш със самобръсначка, а от нея космите стават по-дебел ии в коренче по няколко.С епилатор или кола амска това да злизат от една поричка няколко косъмчета почти не се случва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си