Албумът на Еминем е уникален!!![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
хубава за casual потребителите.. аз не намерих нищо сносно тука.. ако можеш за дръмърите да намериш и на Netsky новия албум![]()
+ Най- доброто, което можеше да излезне на музикалния пазар за 2010, във всеки музикален аспект !!Първоначално написано от kukli4kata001
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Съласна съм, но съм страшно против, когато един изпълнител направи албум за няколко дена да изтече всичко в нета и от там масово да се сваля.. Жалко за труда, който е хвърлен след като тука има линкове за онлин сваляне на абсолютно всичките песни,,Първоначално написано от UNITED2
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Окей. съгласен съм с теб и ти си права,но айде да не спамим темата излишно става лиПървоначално написано от sladkish_14
Аз просто си правя темиа и ги събирам на едно място. Нито съм първия нито последния. Ако има нещо пиши ЛС , плс.
П.п
Накрая ще пусна всички албуми от темата в едно мнение, за да е по-прегледно и по-удобно за вас.. Но нека се съберът първо.
Страхотна темичка =D>
Може ли най-доброто от The offspring/Sum 41/Nirvana/Green Day?