- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дайте съвет
Здравйте, бих искала едун съвен ... Запознах се с едно момче, към което изпитвам големи симпатии, имаме общ език и дори ще ходим заедно на море ... Мисля си че може да стане и нещо повече от това да бъдем само приятели, но има един проблем, че той е турчин, а аз съм българка и доста кофти ще ми бъде ако стане нещо по-сериозно (ще си имам проблеми и с родителите ми) Дори нз какво да му кажа ако ми каже, че не иска да бъдем само приятели .../ Мерси предварително!
Да съгласна съмПървоначално написано от winterfresh4o
/ но на тебе сиг не ти се е случвало ама айде както и да е, мс за мнението ти
![]()
Турци,евреи,афроамериканци ..стига с тези теми на расова основа.
Щом още се влияеш от мнението на вашите,значи още не си дорасла за тези неща.
а замислила ли си, че той може да има същия проблем, т.е че ти си българка, а той е турчин и неговите родители нямат да позволят да има връзка с българка ?Ако имаш симпатии към него и той към теб(както казваш) тогава остави нещата да се стекат с времето си-засега нищо незнаеш как ще еи ако нещо се получи между вас двамата трябва да прецените стрували си всичко това, защото колкото и всички да се правят на толерантни междурелигиозните вражди съществуват
и още един съвет-помисли си дали си струва зараду твоите "симпатии" да се противопоставиш на родителите си или изпитваш нещо по голяма от това![]()
Първоначално написано от vanessa101
Е, на мен ми се е случвало. Ходила съм с такова момче. Е, нашите нямаше как да разберат, защото беше на морето, където бачках .. И бяхме заедно около месец и малко отгоре. Чисто сексуална връзка, нищо повече. И двамата си искахме само това.
![]()
Казваш "ако той поиска да не сме сам приятели" - а ти искаш ли да сте повече от това?Ако не искаш - просто му го кажи.
![]()
I'm inlove with a criminal...
Ем хем го искам хем не, готин е, допада ми, но само това ме притеснява, че е турчин и нищо др, а и отиваме само за няколко дни, а не за месец и отгореПървоначално написано от Jessie
![]()
Дискриминираш, макар и несъзнателно, щом казваш, че ти е симпатичен и т.н. Не би трябвало - все пак - от турчин до турчин разликата е голяма.![]()
I'm inlove with a criminal...
Може да е от потурчените българи; деца между разлини родители се разждат физически здрави.
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
Няма значение на каква основа го дискриминира. Факт е, че сама казва, че ще си има проблеми с родителите. Дръж се настрани, не си показвай симпатиите и ако той ти каже, че иска да сте нещо повече от приятели, кажи му, че не изпитваш същото.
Ако пък имаш мерак да сте заедно - действай си. Ние няма как да вземем решение дали е по-добре да си с него или без него, ти трябва да прецениш сама за себе си дали го искаш. И съответно да си поемеш отговорността от решенията.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Турчин българин...се е човек,щом ти допада пробвай,какво толкова може да стане много по-добре от колкото очакваш.Заслужава си да опиташ.Майкати баща ти невярвам да забранят на дедето си да е щастливо ако си голяма и знаеш от какви да се пазиш и си зряла да зимаш правилни решения и родителите ти го знят доказала,си им го няма да се претисняваш,пак казвам може да изтървеш нещо прекрасно...до колото до хората,вижте тя ходи с турчин... ми те винаги говорят.Завиждат или просто нямат друг коментар.Това,че е турчин не го прави чудовище,има и лоши българи и лоши турци.Аз съм българин и съм горд с това но един от най-добрите ми приятели е турчин,а наи добрия ми приятел ги мрази от дъното на душата си.Ами да зарежа ли това момче което е един прекрасен човек само защото не огаждам на някого.Не слушаите хората,защото когато страдате те няма да могат да ви помогнат
с някокакви си думи...най-често,ще се справиш...време или да не те е**...
живота си е твой.Сега ти избираш....
Нека хората говорят само, когато имат да казват нещо !!!!!
В крайна сметка няма да се жениш за него ... пробвай си късмета ...
хмм защо след като знаеш ,че ще ти се скарат и ще са против и ще страдаш се занимаваш с него?![]()
аз не бих тръгнала с турчин,с всякакви други,но не и тях,по-добре си останета само приятели
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ауууу турци иуууууууууу бляяяяяяяяяяя![]()
АХАХХА абе хора българите свършиха ли, че вечее и турци харесватее нене не си го причинявайтеееееееее
![]()