.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна

искам да ходя на танци -.-

Така.. момиче,на 15 съм.
    Искам да ходя в школата The Center,вече от година и половина мрънкам.
    Не ме пускат,защото баща ми смята,че това не е нещо полезно.
    В смисъл, BULLSHIT!

Навити са да ме пускат на народни/латиноамерикански танци. Само и единствено това. Дори на волейбол не ме пускат 'защото не е нещо от което имаш полза'. Ползата от гореизброените неща,на които ме пускат е 'че можеш да танцуваш като те поканят в дискотеката'. Да,ама в дискотеката никой не танцува това.

Майка ми пък ми каза,че разрешава ако открия начин сама да си плащам таксата > 'няма да дам пари за нещо,което баща ти не одобрява'.

Старомодни идиоти са,да.
    Но аз няма как да си плащам сама дори да си заделя всичкитте джобни за месеца.
    От вас искам да ми дадете идея как да изкарвам по 50 кинта всеки месец или да се договоря с нашите.

П.П.
    Тези тазнци са моята страст,няма да се откажа толкова лесно. Научила съм се сама на това-онова,но не е достатъчно. Искам да се развивам,да стигна до сцената.. и един ден аз да съм хореографът (:
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    around the world !
    - като за начало бъди директна с родителите си и им обясни, че това, което е било модерно при тях, не е като сега.
    - Танците/волейболът винаги ще са ти полезни за тялото ти, защото го тренираш.
    - колкото до таксата - нещо да ти увеличат малко джобните. Гледам, че си от Варна, трябва да има някаква работа като за теб - раздаване на брошури например, голям град сте и все трябва да се намери нещо такова по-леко.
    - с вашите можеш например да се договориш, че ще вършиш еди-коя си домакинска работа за повече джобни примерно и е такива.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Ако си в блок,пробвай с почистване на апартаментите на комшиите за по 2-5 лева...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Супер фен Аватара на Djuff
    Кажи им, че на танците които искаш да ходиш са народни танци.Или пък, че ти трябват 50 кинта за уроци по нещо си.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Е гледам,че си от Варна...Ако беше от София щях да ти предложа да отидеш в ДемДивас,където таксата е 30лв и са горе долу на същото ниво.
    Попитай вашите освен латино танци на какво друго могат да те пуснат.След това обмисли внимателно и ако нещо от това,което ти предлагат ти се стори интересно запиши се.

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Здрати
    Относно The Center - правилно си се ориентирала . Обясни на ваще , че освен , че е нещо различно от висенето пред компютъра , е и вид движение , което със сигурност е много по-полезно от липсата на каквато и да било занимавка . Освен това се срещаш с хора , които , между другото , са адски свестни . Както казва нашия хореограф - "Нали идваме тук , за да ставаме по-добри хора ."
    А за да им покажеш , че наистина е така , намери някои клипчета на The Center , от състезания , спектакли и т.н. , и им ги покажи . Ако не стане , помоли ваще да отидете и да погледате някоя тренировка . А още по-добре , заведи ги на спектакъла на The Center , който се организира всяка година .
    Убедена съм , че няма как да не си променят решението . Просто The Center е такава емоция , толкова любов и такава веселба , че не е възможно да не удобрят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си