- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- какъв mp3/mp4 player имате
Вярвам че почти всеки има такова устройство в джоба сита тук в тази тема може да сподели какво устройство има и да пита нещо в връзка с mp3/mp4 player
та като казвате какво устройство имате можете да кажете характеристики и за колко сти си го взели ... и давайте снимки
![]()
та аз имам MPMAN MP-F62 нищо особено не е но наникаде без него
![]()
характеристики
-MP3/WMA ПЛЕЪР 512 МВ
-FM ТУНЕР
-ДИКТОФОН
-LCD ДИСПЛЕЙ
-ДИРЕКТНА ВРЪЗКА ЧРЕЗ USB
-ВГРАДЕНА LI-ON БАТЕРИЯ
-СЛУШАЛКИ
и имах NEO MP-02F MFLASH ама го изгубих![]()
![]()
-MP4 PLAYER MP3/WMA/WMV/ASF/WAV/MP2/MP4
-2GB ВГРАДЕНА ПАМЕТ
-FM ТУНЕР
-2.0" ЦВЕТЕН ДИСПЛЕЙ
-СЛОТ ЗА mini SD
-JPEG, BMP, GIF ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ
-ВГРАДЕНИ ИГРИ (Russian diamonds, Boxman)
-ПОДДЪРЖА TXT ФОРМАТ
-ВГРАДЕНА БАТЕРИЯ
-ФУНКЦИЯ "ДИКТОФОН"
-USB 2.0
моя беше черен![]()
та сега мисля да си зимам ипод нанота споделете какъв имате дайте характеристики и снимки и кажете за какво го използвате ... и нека всички които имат въпроси относно mp3/mp4 player - и да питат тук
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Аз сама си пея. И на ум , и на глас. Нямам нужда от такива неща,
П.П: Ползвам си новият тел. за това ^^
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Ползвам си телефона![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Такова нямам .. единият ми телефон е sony ricsson w610i и става и за МП3 и за МП4![]()
За кво са ми такива цепии като си имам телефон :P
Nipppon.
Алуминиев корпус, 512 мб, памет, поддържа и видео, радио, диктофон, часовник, разглеждане на снимки. Купих го декември 2006 за 99 лева. По това време си беше нещо уникално. А и все още донякъде е. Голям е точно колкото една кибритена кутийка. Досега няма проблеми, освен че батерията издъхва, а е вградена и не мога да намеря същата.
![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Nokia 6300 с 1GB карта в джоба и Blaupunkt CD с МР3 в колата. Основно въртя МР3-ки в колата.